2777
2789
عنوان

سلام

36 بازدید | 5 پست

لطفا این تاپیکو واسه م گذارش بزنید 

هرکی زد لایک کنه واسه ش صلوات میفرستم 

مرسی 

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید

ممنون واسه ت فرستادم 

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=287422001]همین تاپیک؟ چرا؟[/

سلام همینطوری میخواستم ببینم وقتی گذارش میزنی معلوم میشه که کی گذارش زده 

[QUOTE=287422001]همین تاپیک؟ چرا؟[/ سلام همینطوری میخواستم ببینم وقتی گذارش میزنی معلوم میشه که کی ...

برای کاربرا نه معلوم نمیشه برای ما بله معلوم میشه کی گزارش زده و کی گزارش خورده

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

برای کاربرا نه معلوم نمیشه برای ما بله معلوم میشه کی گزارش زده و کی گزارش خورده

آره متوجه شدم یکی واسه م گذارش زد معلوم نشد که کی بود

2790
2778
2791
2779
2792