2777
2789
عنوان

دوست خانوادگی

329 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من ساکن تهرانم دوتا هم بچه دارم ولی دوست خانوادگی ندارم خانواده داذم هاا ولی خب دوستی نداریم که باهش مسافرت بریم یا بریم خونه های هم در کل هرچی هم که ادم خانواده داشته باشه به دوست نیاز داره با این که هم خودم هم شوهرم ادم های خوش رویی هستیم ولی ارطباط اولیه خوبی انکار نداریم یا شانس نداریم نمیدونم چه کار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ندارم  

سلام 

خوب هستید 

شما  خواستید با من دوست بشید عزیزم؟

کاری داشتید یا اشتباهی بود

اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭ما برا میناب سوختیم هم برا بچه هاشون هم برا مادراشون 💔💔💔از مظلومیت بچه های میناب همین رو بگم از وقتی تو امضام ازشون گفتم خیلی ها پست هام رو جواب نمیدن ،نه تنها امضام رو پاک نمی کنم بلکه اون شعر اول امضام که ربطی به میناب نداشت رو بر میدارم که اگه یکی متوجه امضام نشد حالا دیگه متوجه بشه 😉 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

منم توی ی شهر غریب دور از خانوادم با دوستای شوهرم رفت و آمد نداریم تازه فامیلاشم بی معرفتن نه میان نه میگن بیاید من یبار همشونو دعوت کردم تا بحال ولی خب اهل رفت آمد نیستن زمونه گرونیه حق میدم بهشون ولی دو نفر آدمیم دیگه 

و خدایی که به شدت کافیست 🤗💜

عزیزم ما هم همینیم، با کسایی در ارتباط بودیم ولی رو زندگیمون و دغدغه فکریمون اثر بد داشت، دوست خوب کم پیدا میشه، که روحیات و سبکِ فکری یکسانی داشته باشید که تو روابط باهاشون اذیت نشید

منم توی ی شهر غریب دور از خانوادم با دوستای شوهرم رفت و آمد نداریم تازه فامیلاشم بی معرفتن نه میان ن ...

اخه تو رفت آمد که هزینه مهم نیست شنا یه سب خونه نیستی مهمونی یه شبم مهمون داری در اصل همونه فقط تنها نیستی 

کدوم شهری شما 

سلام بله درخواست دوستی دادم ولی بعدش دیدم گفتید درخواست نده من ندیده بودم 

عیب نداره مهربون فدای سرتون

منم زیاد وفت نمیکنم بیام سایت چشم‌هام هم به نور گوشی حساسیت دارن ک باعث تاری دیدم میشه به خاطر همین اینو تو امضام زدم 

وگرنه دوستی با شماها که آرزوی منه🌹

اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭ما برا میناب سوختیم هم برا بچه هاشون هم برا مادراشون 💔💔💔از مظلومیت بچه های میناب همین رو بگم از وقتی تو امضام ازشون گفتم خیلی ها پست هام رو جواب نمیدن ،نه تنها امضام رو پاک نمی کنم بلکه اون شعر اول امضام که ربطی به میناب نداشت رو بر میدارم که اگه یکی متوجه امضام نشد حالا دیگه متوجه بشه 😉 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

عیب نداره مهربون فدای سرتون منم زیاد وفت نمیکنم بیام سایت چشم‌هام هم به نور گوشی حساسیت دارن ک باعث ...

مرسی گلم عینک های مخصوص مطالعه بگیرید البته به زن داداشم دکتر گفته پیری چشمه با این که سنی هم نداره اما رایج شده الان