snowflakes1380 مدیر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 823 عنوان بی بی چک مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 15 پست ده روز از موعودم گذشته لکه بینی دارم امروز بی بی چکم مثبت شد الان باید چیکار کنم یعنی حاملم پس چرا درده پریودی دارم تازه لکه بینی قهوای رنگ بود الان یجورایی صورتی شده🙄😐 1402/02/04 | 18:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 10075 مرسی بابت راهنمایتون برات صلوات فرستادم ان شاالله باردار باشی و بارداریت به سلامتی باشه گلم... اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ دارهاگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که میترسی نخور❌️❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار- لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡