2777
2789
عنوان

بارداری

156 بازدید | 39 پست

سلام لطفا یه لحظه بیاین 

عدد T1 تست بارداری مثبته رفتم آزمایش خون دادم منفی بود کسی اینجوری بوده زود آزمایش دادم !؟ 

برا سلامتی امام زمان عزیزم‌ صلوات بفرستین 🌱💚.               حال بهتری خواهیم داشت ، اگه دست برداریم از فردی که لیاقت محبت نداره ، دشمنی که ارزش جنگیدن نداره ، حقی که ارزش گرفتن نداره ، و فکری که ارزش اندیشیدن نداره …     📖✒️🧸🎀

عکس بیبی چک رو داری

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ازمایش خون حتما دقیق تره ولی اگه شک داری یه بی بی دیگه بزن اگه مثبت شد صبر کن چند روز دوباره ازمایش بده

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

صبح بی بی چک گذاشتم عدد تی یک با عدد سی مثبت شد ساعت ۱۲ اینا رفتم آزمایش دادم گفت منفیه 

دوره کمر درد شدید دارم سمت چپ شکم درد میکنه گاهی کم تر گاهی بیشتر نمیدون چیکار کنم آزمایش زود دادم پنج ماه اقدامم خیلی منتظرم 😞

برا سلامتی امام زمان عزیزم‌ صلوات بفرستین 🌱💚.               حال بهتری خواهیم داشت ، اگه دست برداریم از فردی که لیاقت محبت نداره ، دشمنی که ارزش جنگیدن نداره ، حقی که ارزش گرفتن نداره ، و فکری که ارزش اندیشیدن نداره …     📖✒️🧸🎀
عکس بیبی چک رو داری

انداختمش دور 😔

ازمایش خون خیلی دقیق تره گلم. حالا دوس داری باشی یا نباشی

اره دوست دارم پنج ماه خواب ندارم بخاطرش 

خب ازمایش خون حتما دقیق تره ولی اگه شک داری یه بی بی دیگه بزن اگه مثبت شد صبر کن چند روز دوباره ازما ...

من پریودی دوماه منظم ۱۴ هر ماه میشدم الان۴ ماه میگم حتما زود دادم ؟

صبح بی بی چک گذاشتم عدد تی یک با عدد سی مثبت شد ساعت ۱۲ اینا رفتم آزمایش دادم گفت منفیه  دوره ...

بیبی چک عدد نداره 

بگو خط T

چند روز رد کردی

خط تی پرنگ بود 

یعنی دوخط شد

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍

کسی اینجوری بوده وایستم تا پریودی رد بشه ببینم چی میشه اخه خیلی درد دارم گفت حتما برای بارداریه !؟

من پریودی دوماه منظم ۱۴ هر ماه میشدم الان۴ ماه میگم حتما زود دادم ؟

یعنی ۱۰ روز زودتر بی بی و ازمایش دادی😐😐😐😐چه خبره عزیزم باید صبر کنی از پریودت چند روز بگدره بعد نشون بده 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
کسی اینجوری بوده وایستم تا پریودی رد بشه ببینم چی میشه اخه خیلی درد دارم گفت حتما برای بارداریه !؟

بله باید صبر کنی روز موعدت دوباره بیبی بزن اگ دوخط شد برو ازمایش

اره دوست دارم پنج ماه خواب ندارم بخاطرش 

اخی عزیزم منم این ماه میشه ماه سوم ک تو اقدامم. هروقت خدا خودش صلاح بدونه و بدنت آمادگی داشته باشه  دامنت سبز میشه. منم اولا خیلی همش بیبی چک و آزمایش خون و.... ولی نباید عجول بود شما اقدامات رو انجام بده ولی بیخیال باش هرچی بیخیال ترباشی زودتر نتیجه میگیری استرس نده ب خودت