2821
2789
عنوان

رشته ی موسیقی

111 بازدید | 8 پست

سلام

من میخوام امسال برم دانشگاه خیلی به موسیقی علاقه دارم و دوست دارم توی این حوضه کار کنم

اما صدای خوبی ندارم و فقط میخوام اهنگسازی رو ادامه بدم

بنظرتون حتما باید صدای خوبی داشت؟ چون من هدفم فقط یادگرفتن سازای مختلف هستش مثل پیانو و گتار

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره میخوام اول برم دانشگاه 

باید کنکور هنر بدی و رتبه بالایی هم کسب کنی 

و این رشته رو پذیرش بگیری

ناگفته نماند که پذیرشش علاوه بر کسب رتبه خوب ، داری مصاحبه عملی هستش که باید اون مواردی که از قبل مشخص شده رو بلد باشی و آزمون عملی رو نمره بالا بگیری و پذیرش بشی

عزیزم من خودمم رشتم موسیقیه

ربطی ب صدا نداره. اگر سازی رو بلد نیستی یا کلا چیزی از موسیقی نمیدونی واست خیلی خیلی سخت میشه. اکثرا بچه هایی ک بدون پیش زمینه میان بعد از دو ترم انصراف میدن

ضمن این که مصاحبه هم داره رشته موسیقی

عزیزم من خودمم رشتم موسیقیه ربطی ب صدا نداره. اگر سازی رو بلد نیستی یا کلا چیزی از موسیقی نمیدونی و ...

چیزی از موسیقی نمیدونم

ولی خیلی علاقه دارم

اما میخوام بدون کنکور این رشته رو بخونم چون رشتم هنر نبوده

چیزی از موسیقی نمیدونم ولی خیلی علاقه دارم اما میخوام بدون کنکور این رشته رو بخونم چون رشتم هنر نب ...

پیشنهاد من اینه ک اول کلاس خصوصی بری و یه ساز رو یاد بگیری و در کنارش یه کلیتی از موسیقی رو هم یاد بگیری

چون واقعا توی دانشگاه از پایه و مقدمات یاد نمیدن که

مثل اینه ک یکی هنوز خوندن نوشتن رو بلد نیست، یهو میان بهش میگن بااااید یه رمان بنویسی با تموم اصولش.

عزیزم من خودمم رشتم موسیقیه ربطی ب صدا نداره. اگر سازی رو بلد نیستی یا کلا چیزی از موسیقی نمیدونی و ...

گلم یه سوال شرایط مهاجرتی و بورسیه این رشته چطوره؟ 

امروز نهایی‌ها تموم شد قراره دیپلم بگیرم میخوام ببینم شرایطش واسه دانشگاه چجوریه برم یا نرم 

ناگفته نماند من عاشق موسیقی‌ام 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز