2777
2789

جانم بگو

با منی ک بخاطر شوخی سیزده بدر تعلیق شدم حرف از تعلیق نزن ک دلم میگیره  ما ک میدونیم از بس دروغ بافتی میگی کاربریم دست ۵ نفره ولی ماهم بخاطر این اومدیم این سایت ک دروغ بشنویم و قوه تخیلمون بره بالا حلالت داداش  اگ بحث کردیمو دیگ ریپ نزدم بدون حیف دونستم واسه ت انگشتای نازنینم تایپ کنن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هستم بگو جانم

یکی یدونم تو به من عشق و محبت یاد دادی یاد دادی انقدر مغرور نباشم  و مهم تر از همه یادم دادی هرچقدرم یه دختر عاشق باشه و جونشو برای یه پسر بده  بازم  وسیله ای بیش برای پسر نیست💔💔خیلی گریه کردم خیلی دلمو شکوندی خوردم کردی  اما باز  امید داشتم پشتمی  امیدمو نا امید کردی منم تقصیراتی داشتم  اونقدری که باید  وقت برات نمیذاشتم برای شروع رابطه برام زود بود اما کاش بفهمی تو تقصیراتت چند برابر من بود منو با دخترای دیگه مقایسه میکردی میگفتی از دخترای دیگه یاد بگیرکاش بفهمی آسمونم به زمین بیاد کسی مثل من بدون هیچ چشمداشتی  عاشقت نمیشه💔

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
اره عزیزم بگو 

دلم از شوهرم خیلی گرفته🥲قهر نیستیم دعوام نکردیم، ولی یاده دوران قهر و دعواها و بی رحمیاش ک میفتم اتیش میگیرم

عقدیم یکسااله حدودا، الان زنگ زد گف کاردارم یساعت دیگه میام دنبالت از ثب گفت عصری میان دنبالت الان کشید ب شب😔الان فقط بخاطر نداشتنه حامی دارم تحملش میکنم هرکاری میکنم از لحاظ عاطفی نمیتونم خیلی بهش نزدیک شم بخدا سردشدم ازش

دلم خیلی گرفته🙂

دلم از شوهرم خیلی گرفته🥲قهر نیستیم دعوام نکردیم، ولی یاده دوران قهر و دعواها و بی رحمیاش ک میفتم ات ...

اوخییییی چطوری اشنا شدین با هم؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
دلم از شوهرم خیلی گرفته🥲قهر نیستیم دعوام نکردیم، ولی یاده دوران قهر و دعواها و بی رحمیاش ک میفتم ات ...

قهر و دعوا و بی رحمی چی بوده در چه مورد؟ 

چرا حامی نداری.؟ 

چرا نمیرین سر خونه و زندگیتون؟