2777
2789
عنوان

فوت پدرم

1755 بازدید | 19 پست

دوستان عزیزم پدرم ۱۲ روزه که فوت کرده حال روحیم خیلی خرابه 

چن وقتی دارم در مورد روح و خدا مطالعه میکنم بعضی ها میگن وجود داره و بعضی ها میگن وجود نداره و اون مغز انسان هست 

یا تناسخ و یا جهان موازی 

حالا یه چیزی که خیلی ذهن منو درگیر کرده اینه که اگر روحی نیست چرا من چن شب قبل از فوت پدرم خواب دیدم دندون جلوم افتاده 

و همون شب فوتشون دیدم که پسرعموم داره جلو خونه مون رو با بیل و کلنگ چاه میکنه و از توش کوزه در میاره و پدرم هم بالای سرش ایستاده 

و جالب اینجا بود که همین پسرعموم قبر پدرم رو کند 

قضیه چیه 

چرا به من الهام شد 

از طرف کی بوده 

عزیزم وقتی می گید اون دنیا وجود نداره پس به بودن خدا هم باید شک کنید قرآن کریم از آخرت فرمود بعد شما میگید اون دنیا هست یا نه اونیکه به اون د دنیا اعتقاد نداره یه گناه کار هست که فقط با گفتن این حرفها خودشو گول  میزنه بس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی به معصوم بودن و صداقت پیامبر باور نداری ؟ قرآن رو چطور به اونم باور نداری؟ خیلی خوبه که داری مطالعه میکنی اما خواندن مقاله های اشتباه ممکنه برات مشکل ساز بشه و یک عمر به بیراهه بری. الان به این سوال جواب بده اگه کاری باشه که فقط احتمال داشته باشه یک درصد پدرتو خوشحال کنه حاضری براش انجام بدی؟اکه آره خب اونهایی که میگن روح وجود داره رو بزار به حساب یک درصد میدونی ختم قرآن با تدبر چقدر ثواب داره و باعث شادی روح میشه. نظر من اینه یک دور قرآن رو آیه آیه با معنی بخوان تاکید میکنم آیه آیه با معنی هدیه کن به روح پدرت .مطمئن باش جواب خیلی از سوالات رو با دلیل و برهان میگیری .روح پدرت رو هم شاد میکنی .قطعا پدرت به داشتن دختر فهمیده ای که حاضر نیست بدون تحقیق چیزی رو بپذیره افتخار میکنه

یعنی به معصوم بودن و صداقت پیامبر باور نداری ؟ قرآن رو چطور به اونم باور نداری؟ خیلی خوبه که داری مط ...

ممنونم عزیزم بله براش قرآن میخونم و حتی براش مفاتیح هم دادم که چاپ کنن فقط اینقدر درد توی دلم هست مدام کتاب ومقالات میخونم دوس دارم ارتباط بگیرم اما هر کدومشون یه چیزی نوشته 

ممنونم عزیزم بله براش قرآن میخونم و حتی براش مفاتیح هم دادم که چاپ کنن فقط اینقدر درد توی دلم هست مد ...

من خیلی ساله پدرم فوت شده خیلی دلم میخواد باهاش ارتباط بگیرم اما اونا برای ارتباط گرفتن با این دنیا خیلی به زحمت میافتن من دلم نیامد اینکارو کنم .حتی اگه دین رو هم ندید بگیرم بازم از روی تجربه میگم روح وجود داره چیزی که خیلی برام عجیبه اینه که روح به قبرش خیلی حساسه هرکس بره سر قبرش اونم میاد ما سر قبر پدرمون با پدری که توی قبره حرف میزنیم اما حواسمون نیست پدرمون جلوی ما سر قبرش نشسته