2777
2789
عنوان

خوابیدن بیش از حد

227 بازدید | 15 پست

یه دوسالی میشه تایم خوابم رفته بالا یه طوری که گاهی ۱۷ ساعت میخوابم(از ۲۴ساعت)

.یه آدم نرمال ۱۰ ساعت که می‌خوابه احساس میکنه فوله و کلی انرژی داره اما من اگه بعد ۱۰ساعت خوابیدن بلند شم انگار کلا ۳یا۴ ساعت خوابیدم و هیچ انرژی ای ندارم.

این موضوع به درسمم لطمه وارد کرده من محصلم و امسال سال مهمیه برام.اگرم نخوابم و بخوام به زور خودمو درگیر درسام کنم تو کمتر از یک ساعت مثل جنازه میوفتم گوشه ی خونه اینم بگم که بدنم همیشه کوفتگی داره و احساس میکنم انگار بار سنگینی روی بدنمه مثل وقتی که آدم از استخر میاد بدنم لش و سنگین میشه.هرچی لازم بود گفتم 

ممکنه راهنمایی کنین چیکار باید بکنم؟

می‌تونه یکی از علائم افسردگی باشه 

میتونه مربوط به کم خونی هم باشه 

حتماً یه چکاپ برو 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

فک کنم سردی نخوری خوبه

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو وسط خابت یکم بیدار میشی از 24 ساعت  

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

عزیزم برو دکتر چکاپ بده شاید ویتامین دی کم داری یا آهن،شاید دچار افسردگی شدی ،اگه بری دکتر حتما متوجه میشه ،نگران نباش درست میشه هرچی باشه

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم
آره بعد ۱۷ ساعت هنوز احساس بی حوصلگی و خواب آلودگی و کوفتگی دارم

ببین میگن خواب خواب میاره یعنی هر چی بیشتر بخوابی بیشتر خوابت میاد.

من خودم قبلا روزی ۱۱ ساعت میخوابیدم‌

ولی از وقتی ۵ صبح بیدار میشم اصلا احساس خواب نمیکنم.

تو هم سعی کن روزانه یک ساعت از خوابت کم کنی.

و در طول شبانه روز ۷ الی ۸ ساعت بخوابی و رو همین تایم‌ ثابتش‌ کنی‌

ببین میگن خواب خواب میاره یعنی هر چی بیشتر بخوابی بیشتر خوابت میاد. من خودم قبلا روزی ۱۱ ساعت میخوا ...

بارها و بارها تلاش کردم ولی فقط خسته تر میشدم 

حتی برای اینکه موفق بشم ورزشم شروع کردم ولی نهایتا نزدیکای عصر به جنون می‌رسیدم و هرکاری میکردم که بتونم بخوابم