نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است.نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد. (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
البته این حرفو خودم قبول ندارم چون دوستم جفتش قدامیه بچشم پسره
کلا خانوادگی جفت جنینشون قدامی میشه همش و بچه هاشونم پسر
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
جفت خلفی رو ک نوشته بیشتردختره البته درس نیس چون من قبلی دوقلوبود هردوتا خلفی بود
نه برعکس تو اینترنت بزن خلفی بیشتر پسره قدامی دختره برای من که تو دوتا بارداری جنسیت مطابق گفتم بود
نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است.نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد. (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
جمجه اش شبیه پسرهاست سخت شد ولی جفت مهمتره به نظرم