2777
2789
عنوان

دخترم شیر میخواد نمیخوام بدمش

348 بازدید | 22 پست

سلام عزیزان من دخترم الان یسالو هشت ماهشه ..بچه دومم رو الان باردارم

به دخترم شیر خودمو میدادم اما میگن توی بارداری شیر دادن برا بچه خوب نیست و خاصیتی براش نداره از طرفی برا اون یکی تو شکمم هم بده و بهش کم میرسه نمیدونم حالا چقد درسته چیکار کنم کسی اگه میدونه و تجربه داره راهنمایی کنه ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ وقتشه از شیر بریده بشه عزیزم بهش زغال بزن تا سیاه بشه یا فلفل تند بزن ک اگ دست زد ببینش و سمتش نره مریض میشع

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
کلا شیر ب غیر از شیر خودمو خیلی کم میخوره ب سینه فقط عادت داره نمیدونم چجوری از شیرم بگیرمش

من شیر خشک میدادم پسرم در عرض دو روز هم شیشه رو گذاشت کنار.نمیدونم ولی یه کم سخته باید یکی پیشت باشه چون ممکنه بی تابی کنه

منم بچه دومم رو حامله بودم پسرم شیر میخورد به زور مجبور شدم از شیر بگیرمش بهش شیر پاستوریزه میدادم کم کم عادت کرد سعی کن غذا و خوراکی مقوی بهش بدی که ضعیف نشه

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏