2789
عنوان

بارداری

125 بازدید | 14 پست

۴روز مونده به پریم و چند وقته حالت تهوع داذم بو ها زیاد اذیتم میکنن و دلک نمیخاد چیزی بخورم اوقم میگیره دردهای پری شروع شده میگیره ول میکنه زیر دلم خیلی تیر میکشه و سر درد و سر گیجه دارم زیاد سرپا نمیتونم وایستم سوزش معده سینه چپم تیر میکشه هر از گاهی یکم سنگین شده احتمال بارداری هست بنظرتون فردا میخام بیبی بزارم دعا کنید باردار باشم دیگ این ماه 

مامان کوچولو🤰🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه روز بعد موعد بزار احتمال کاذب منفی هست بعدشم وقتی اقدام به بارداری میکنی نمیدونم چیه تلقینه یاری آدم حس میکنه بارداره گاهی اوقاتم نیس گاهی هم علائم پریودم همون علائم لانه گزینی جنین هست

یه روز بعد موعد بزار احتمال کاذب منفی هست بعدشم وقتی اقدام به بارداری میکنی نمیدونم چیه تلقینه یاری ...

اره من هر ماه حس میکنم علایم دارم اما این ماه خیلی قوی تر همه میگن ب احتمال زیاد بارداری

مامان کوچولو🤰🏻
مطمین یاش ب زودی مامان میشی😘

ایشالا به حق ابلفضل همه چشم انتظارا مامان شم منم تو جمعشون این ماه تولدمه کادو و از خدا و امام علی شب های احیا  نینی خواستم شوهرم خیلی نینی دوست داره وای دکترم نمیره از این ور

مامان کوچولو🤰🏻
ایشالا به حق ابلفضل همه چشم انتظارا مامان شم منم تو جمعشون این ماه تولدمه کادو و از خدا و امام علی ش ...

انشالله عزیزمم حتما کادوتو میگیری🙏😘

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️