2777
2789
عنوان

خرید ماشین

56 بازدید | 9 پست

خانوما قراره16اردیبهشت بازم ثبت نام کنن واسه اونای ک جاموندن از وکالتی بعد موندم ساینا یا کوئیک 

یا پرشیا اخه تحویل پرشیا خیلی دیره 

خانوما تحویل سایپا کی هستش🙏

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی فقط کسایی میتونن ثبت نام کنن ک قبلا برا وکالتی جا موندن یا هر کس بخواد؟

هرکس یعنی چی؟ اونای ک قبلا وکالتی کردن ک ثبت نام انجام دادن 

این دفعه واسه اونای ک جاموندن مهلت دوباره دادن

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
هرکس یعنی چی؟ اونای ک قبلا وکالتی کردن ک ثبت نام انجام دادن  این دفعه واسه اونای ک جاموندن مهل ...

آره منظورم همین جاموندگان.آخه گفتی لونایی ک حسابشون وکالتی نکردن.آخه اطراف چنتایی بودن ثبت نام کرده بودرن ولی وکالتی ن و جاموندن.

ببخشید بازم سوال میپرسم بنظرتون این سری هم حتنا بدون قرعه کشیه؟

"خدا جونم"شکرررررت ک ب ما هم نگاه کردی و خیییلی راحت ب آرزومون رسیدیم شکرررت شکرررت شکرررت."آمین"

اخه دوتا ماشین متفاوتن 

یکی هاچبکه 

یکی نیست 

بعد اصلا ساینا مگه تو طرحه ؟ فکر کنم فقط کوییک اتومات ودنده و شاهین باشه 

اگر خانم هستید و برای استفاده شهری خودتون میخواید کوییک بهتره

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
آره منظورم همین جاموندگان.آخه گفتی لونایی ک حسابشون وکالتی نکردن.آخه اطراف چنتایی بودن ثبت نام کرده ...

اره بازم طرح یکپارچه هستش

اخه دوتا ماشین متفاوتن  یکی هاچبکه  یکی نیست  بعد اصلا ساینا مگه تو طرحه ؟ فکر کنم ...

فک‌کنم هستش ساینا تیبا نیست 

بنظرتون تحویل سایپا چ مدتی هست

فک‌کنم هستش ساینا تیبا نیست  بنظرتون تحویل سایپا چ مدتی هست

این سری سه ماهه بود 

نمیشه چیزی رو پیش بینی کرد 

مخصوصا اینکه خیلی از کسایی که ایران خودرو بودن و دیر اسشمون دراومده به سمت سایپا هجوم برده باشه

واقعا شانسه نمیشه دقیق چیزی گفت

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻