2777
2789
عنوان

خرید ماشین

56 بازدید | 9 پست

خانوما قراره16اردیبهشت بازم ثبت نام کنن واسه اونای ک جاموندن از وکالتی بعد موندم ساینا یا کوئیک 

یا پرشیا اخه تحویل پرشیا خیلی دیره 

خانوما تحویل سایپا کی هستش🙏

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی فقط کسایی میتونن ثبت نام کنن ک قبلا برا وکالتی جا موندن یا هر کس بخواد؟

هرکس یعنی چی؟ اونای ک قبلا وکالتی کردن ک ثبت نام انجام دادن 

این دفعه واسه اونای ک جاموندن مهلت دوباره دادن

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
هرکس یعنی چی؟ اونای ک قبلا وکالتی کردن ک ثبت نام انجام دادن  این دفعه واسه اونای ک جاموندن مهل ...

آره منظورم همین جاموندگان.آخه گفتی لونایی ک حسابشون وکالتی نکردن.آخه اطراف چنتایی بودن ثبت نام کرده بودرن ولی وکالتی ن و جاموندن.

ببخشید بازم سوال میپرسم بنظرتون این سری هم حتنا بدون قرعه کشیه؟

الهی گاهی نگاهی...

اخه دوتا ماشین متفاوتن 

یکی هاچبکه 

یکی نیست 

بعد اصلا ساینا مگه تو طرحه ؟ فکر کنم فقط کوییک اتومات ودنده و شاهین باشه 

اگر خانم هستید و برای استفاده شهری خودتون میخواید کوییک بهتره

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
آره منظورم همین جاموندگان.آخه گفتی لونایی ک حسابشون وکالتی نکردن.آخه اطراف چنتایی بودن ثبت نام کرده ...

اره بازم طرح یکپارچه هستش

اخه دوتا ماشین متفاوتن  یکی هاچبکه  یکی نیست  بعد اصلا ساینا مگه تو طرحه ؟ فکر کنم ...

فک‌کنم هستش ساینا تیبا نیست 

بنظرتون تحویل سایپا چ مدتی هست

فک‌کنم هستش ساینا تیبا نیست  بنظرتون تحویل سایپا چ مدتی هست

این سری سه ماهه بود 

نمیشه چیزی رو پیش بینی کرد 

مخصوصا اینکه خیلی از کسایی که ایران خودرو بودن و دیر اسشمون دراومده به سمت سایپا هجوم برده باشه

واقعا شانسه نمیشه دقیق چیزی گفت

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻