2777
2789

هزینه ارسال با کدوم‌وره ؟ 

این پیام اومده الان هزینش با منه یا فروشنده؟

مرسوله چاپار:
5410001 ۶۶۹۹2534394101
ارزش توافقی: 5,000,000ریال
به: اندیشه
گیرنده: ملکی
جمع کل: 736,150ریال
بنابر اظهار فرستنده محتویات مطابق با قوانین ج.ا.ا می باشد.
رهگیری:
۴

هزینه با خریداره دیگه.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه زده بود ارسال رایگان 

اها خب پس با خودشونه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

والا موقع خرید زده بود ارسال رایگان حالا نمیدونم این چیه 

سلام خوبی گلم،میگم بسته تون به دستتون رسید؟من روتختی وپرده سفارش دادم ادرس خونه ی داداشم ودادم الان اومده داخل استانمون ولی کسی خونه داداشم نیس،اگه بره زنگ بزنه کسی خونشون نباشه چیکارمیکنن؟؟

زن بودن واقعاخیلی سخته،،خسته م ازاین همه صبوری وبه جایی نرسیدن....به امیدروزی که زندگیم خوب بشه..خسته م ازاین زندگی وبیهوده زندگی کردن..کاش خداماروهم میدید...چراوقتی دوروزخوشحالم بعدش بایدتاچن روز ناراحتی بکشم...خدایایه کمی خیال راحت میخواممم...من ارزوم بهترشدن زندگیمه وارزوی همسرم مُردن من..خودمم ارزومه ها ولی واسه بچه هام فعلاازاین آرزوم دست کشیدم😄😄😄راستی شدیدابه این جمله که میگه خنده رامعنی سرمستی مدان،انکه میخنددغمش بی انتهاست معتقدم....راستی لطفابادلهای پاکتون واسه بهترشدن زندگیم  دعاکنین