2821
2789
عنوان

ی لحظه بیایید

34 بازدید | 3 پست

وقتی دور همی می‌رسد بیرون چند تا خانواده بعد اونا با شما حرف نمی‌زنن و دور از شما هستم خودم ک کم حرفم میرم میشینم اونجا ولی با من حرف نمی‌زنن رو برمیگردونن یا پشتتشون میکنم ب من ، 

تو جمع مهمونی ک میرن تو اتاق باهم حرف میزنند ولی منو صدا نمیکنن ک بیا تو هم باهم بریم، منم روم نمیشه بگم منم بیام باهاتون ، یا میخام برن بازار جایی یکبار ب من نگفتن باهم بریم ، وقتی میریم پارک باهم دیگه میرن. دور میزنن اما ب من نمیگن تو هم بیا باهم بریم 

شما بودید جای من چ می‌کردید 

منظورم خانواده همسرم خواهر و مادرش

اگر دوست بود و غریبه تر میگفتم نرو 

حالا که خانواده درجه یک همسر هست وقتی برو که همسرت هست و وقتت رو با همسرت بگذرون و پیش آقایون و همسرت بمون و تعریف کنید و صحبت کنید 

اگر دوست بود و غریبه تر میگفتم نرو  حالا که خانواده درجه یک همسر هست وقتی برو که همسرت هست و و ...

من اصلا بدون همسر نمی‌رم پیششون ، ولی من نمی دونم چ کار اشتباه کردم این مدلین 

ما خودمون عروسی داریم مثل خواهر خودمه خیلی دختر خوبیه اینا خیلی پرتوقعن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اصلا بدون همسر نمی‌رم پیششون ، ولی من نمی دونم چ کار اشتباه کردم این مدلین  ما خودمون عروسی ...

عروس مثل خواهر نیست 

این اولین و مهم ترین مسأله 

دوم اینکه اصلا توقع نداشته باش باهاشون خرید بری 

سوم اینکه شما پیش دستی کن نچسب بهشون و خودت رو بگیر که اونها دنبال جلب توجهت باشن نه برعکس 

چهارم بمون پیش همسرت که همسرت هم  متوجه رفتارشون بشه 

پنجم هرچی کمتر تو جمع ها باشی و کمتر غیبت بشنوی ، به نفع خودت هست ... بی خبری و بس دردسر 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز