2777
2789
عنوان

شما هم خواب عجیب غریب می‌بینید؟

171 بازدید | 26 پست

دیوونه شدم دیگه، هر اتفاقی برام میفته یا هر چیزی می‌بینم فردا شب خوابشو می‌بینم، خواب معمولی هم نه هاا سممم خالص

بعد هر امتحان خواب می‌بینم نمرم چند شده 

دیشب خواب دیدم دارم کلی متن می‌خونم و خیلی جالبن، محتوای متن‌ها رو نمی‌دونم ذهنم چطور تولید می‌کرد 

شما هم تجربه‌ای داشتید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

1 بار خواب دیدم با بیل 10 تا از طالبان و کشتم 😁😬

😂😂

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

من بعضی وقتا که راحت میخوابم اینجوریم   

ولی اینجوری نه 

مثلا دیشب خواب دیدم یه سوسک داره با یه مارمولک می‌رقصه 

اصن فرق دارن ....

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

تا دلت بخواد 😂 

من نمی‌دونم چرا بیشتر وقتا خواب (س ک س ) میبینم 😐 

آنقدر هم بدم میاد ولی نمیدونم چرا این خوابای چرتو پرت رو میبینم 😑

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
من بعضی وقتا که راحت میخوابم اینجوریم     ولی اینجوری نه  مثلا دیشب خواب دیدم یه س ...

خدانکشت جررررر

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

من خواب عجیب غریب میبینم میگن به پدربزرگم رفتم...

یه شب خواب بود ما خونشون بودیم 

خواب دیده بود دو نفر اومدن دنبالش گفتن وقت رفتنته پاشو اینم با خوشحالی پامیشه نگران مرگ نبوده اصلا 

یهو میگن اشتباه شده با تو نیستیم تو تا ۳۰ سال دیگه زنده ای🤦

با داداشت کار داریم یهو از خواب پرید میگفت یا حسین یا حسین 

زنگ زدیم پسر عموی بابام گفتیم برو تو اتاق ببین عمو سالمه رفت یهو پشت گوشی داد زد بابام تموم گرده....

ی شب خواب دیدگ همین پدربزرگم داره اه و ناله میکنه میگه مهسا باوانم نیستی ببینی اقاجون چه دردی میکشه

از خواب پریدم نصفه شب زنگ زدم عمم گفت دقیقا همینا رو گفته تازه اروم گرفته....

یا خواب دیدم مادربزرگ پسر داییم با گریه و زاری و وی وی گفتن اومد سمتم و گریه میکرد میگفت حواست به پسر داییت باشه زنش داره بدبختش میکنه 

فرداش متوجه شدیم زنش خیانت کزده ...

از خود ممیترسم راستش...

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩