2777
2789

برنامه رمانستان ندارم ولی قشنگ ترین و مفیدترینش کتابخانه نیمه شب بود

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم رمانهههههههههههه

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 

رمانستان که نداشتم تاحالا ولی رمانی که خیلی دوست دارم تب داغ هوس و آشور

لایک نکن😐اگه لایکم کردی شک نکن که فحش میخوری از من گفتن بود😑اگه یه موقع دیدین من دارم تو نی نی سایت ول میچرخم حتما دعوام کنین چون باید اون موقع درحال درس خوندن باشم🚶🚶

یه رمان جز ملت عشق و ورونیکا و کیمیاگر و مردی به نام اوه و بیشعوری و مزرعه حیوانات معرفی کنید زووود مرسی 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

انتقام خشن

من چندتا حقیقت درباره تو میدونم!🍐🌸. 1_الان بیداری🌱🇦🇷. 2_گوشیت‌ روشنہ🛵💕. 3_یہ انسانی👩🏼‍🌾🧡. 4_داری پست‌منو میخونی👩🏻‍💻🌸. 5_وقتی زبونت بیرونہ نمیتونی بگی'ژ' 7_الان داری امتحان میکنی💜🛁. 8_الان خندت گرفت🏌🏻‍♀💕. 9_اصلا نفهمیدی عدد6رو جا انداختم💭🍉. 11_الان داری چک میکنی💨🚌. 12_الان باز خندیدی🥣🌸. 13_نمیدونی‌کہ‌من یہ‌عددرو چندبارنوشتم🏋🏻‍♀. 14_پیداش نکردی و میخندی!😁💛.️ وقتی انسان از خاک درست شدن این طبیعیه که کرم داشته باشم😂✌️متفاوت باش مثلاً بشین رو تلویزیون مبل ببین😂✌️این دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن بقیه رو اذیت کن😂✌️مثلاً بیای سر قبرم اشکات بریزه یهو بلند شم پشمات بریزه😂✌️ریاضی عزیز،لطفا دیگه بزرگ شو خودت مسائلت رو حل کن😂✌️من اگه یوسف بودم زلیخا منو بلاک میکرد😂✌️منو با عینک دودی دفن کنید،من اگه نور ب قبرم بباره اذیت میشم😂✌️تو کشور های دیگه مردم دارن خونه و ماشین عوض میکنم ما تو ایران از صبح تا شب داریم فیل..تر شکن عوض میکنم😂✌️تا حالا ب چرخه زندگی دقت کردین سوسک از موش میترسه موش از گربه میترسه گربه از سگ میترسه سگ از مرد میترسه مرد از زن میترسه زن از سوسک میترسه😂✌️سرتو بزار رو شونه هام خوابت بگیره یهو جاخالی بدم بخوری زمین حالت بگیره😂✌️
چرا بعضی ها میگن مطالبش گنگه

نمی دونم شاید برای آدم های باهوش تر جذابه😂 برای من گنگ نبود ولی می تونم درک کنم وقتی یه جاهای کوچیکش که داره از علم فیزیک کوانتوم و دنیای موازی میگه یکم گنگ باشه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش