2777
2789
بشین درستو بخون بابا

😐😐

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم🧚🏻‍♀️💜  سوالای حقوقی رو جواب میدم گاهی،تاپیکی بود سوالی بود در خدمتم🐣🌸   با آدمای بی شعور بد دهن حرفی ندارم⛔     (تعلیقی  حساب کاربری دوم🦢🦋)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم میخام شروع کنم تازه بخاطر همین سوال میکنم 

درسنامه های گاج 

ترکیبی هاهم داره 

من عکس و مکث دارم

ترکیبیاهم میگه

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم🧚🏻‍♀️💜  سوالای حقوقی رو جواب میدم گاهی،تاپیکی بود سوالی بود در خدمتم🐣🌸   با آدمای بی شعور بد دهن حرفی ندارم⛔     (تعلیقی  حساب کاربری دوم🦢🦋)

عزیزم تواین پیج های اینستایی هست ولی ولی ولی

خودت بایدبفهمی

باتست زدن

تازه مثلاتوکتاب تست خیلی سبز اون پینوکیو کنارتست هاش زده ترکیبی با۱۱ ام یابافصل فلان و...

کاملاخودت میفهمی بعدیه مدت

مثلافصل ارتباط شیمیایی خیلی ترکیب میشه

فصل اول زیست ۱۰ با زیست ۱۲

و....

میکاپ آرتیست مشهد_mua

بزا بهت بگم

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
عزیزم تواین پیج های اینستایی هست ولی ولی ولی خودت بایدبفهمی باتست زدن تازه مثلاتوکتاب تست خیلی سب ...

اها پینوکیو دارم 

میخاستم ی جا ببینم ک دیگ راحت تر میفهمم

ممنون عزیزم 🥰🌹

دستگاه های بدن:دهم فصلای 12345  یازدهم فصلای123457

مباحث جانوری:دهمفصلای2345  یازدهم فصلای123457

متابولیسم:دوازدهم فصلای 65

ژنتیک:یازدهم 67  دوازدهم1234

میکروب ها: دهم فصل 7 یازدهم فصل 5 دوازدهم 12567

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
یه دنیا ممنوووون عزیزم 🙏🙏😍🌹🌹🌹