حالا لباسهای پایین تنه رو کامل در بیارین یه سفره بلااستفاده یه بسته اپلیکاتور که قبلا از داروخونه گرفتین ویکیش و بردارین و روی سفره دراز بکشین و پاهاتون و بزنین به دیوار و زیر کمرتون همون بالشته باشه از زیر سفره اول اون زاج و با دست داخل واژنتون کنید(اگر از دستکش یک بار مصرف استفاده کنید خیلی بهتره وگرنه حتما قبلش دو سه بار دستاتون و با آب و صابون بشورید)بعد کم کم عسل و روغن زیتون رو که خوب با هم مخلوط شده با قاشق م خوری داخل اپلیکاتور بریزین و همینجوری که پاهاتون و بالا زدین به دیوار اپلیکاتور داخل واژن کنید و مخلوط روغن زیتون و عسل رو داخل رحم بریزین دو دقیقه صبر میکنید اپلیکاتور رو درمیارین ودوباره همین کار و تکرار میکنید تا مخلوط عسل و روغن زیتونتون تموم بشه... خانوما یکم ریزش داره نگران نباش به خاطر همین بهتون گفتم حتما زیرتون یه سفره بلااستفاده پهن کنید بعد از ۲۰ دقیقه یواش بلند شید و خودتون و پاککنید(سعی کنید روی خود سفره بلند شید) و بعد برین تا صبح بخوابین😊
این کارو تا شروع پریودیتون انجام بدین یه نکته اینکه از روز سوم به بعد واژنتون خیلی خیلی تنگ میشه نگران نشین اون اثر زاجه و حتی ممکنه ازتون پوسته ریزه بریزه که این یعنی میوم یا فیبرومتون از رحمتون جدا شده و اومده پایین و پوسته های پایینش داره میریزه و منتظره که پریود بشین تا کامل بیاد بیرون،روزای ۷ و ۸ گذاشتن زاج براتون سخت تر میشه ولی ادامه بدین چون دوسه روز بعدش قراره پریود بشین و میوم و فیبرومتون بیفته ...
من ۵ تا میوم با اندازه های مختلف و مدل های مختلف به همین روش دفع کردم بدون عمل و هزینه های بالا هزینه ای که برای این روش صرف شد زیر ۱۰۰ تومن بود😉 امیدوارم شما هم استفاده کنید و مال شما هم دفع بشه و برام دعا کنید
هر سوالی داشتین ازم بپرسید تا جایی که یاد داشته باشم جواب میدم☺
آره میشه چون زاج سفید بو داده یا همون پف کرده خاصیت قابض کنندگی داره و دقیقا مثل آمبولیزاسیون رفتاد میکنه خونرسانی میوم یا فیبروم رو قطع و اونو چروک و جمع میکنه عسل رحم رو گرم میکنه و روغن زیتون کمک میکنه به دفعش این سه تا کنار هم معجزه میکنه برای دفع میوم و فیب
نه گلم میگن چون اینترامورال نمیشه بازاج بیفته حالا برگ گردو استفاده میکنم ببینم چی میشه
زاجو بزار رو شعله پف کرد،قشنگ پودرش کن بعد عسل و روغنو بهش اضافه کن،قشنگ قاطی شدن بریزش داخل اپلیکاتور
گفته بودن که از روز پنجم پریودیشون روزی یه وعده کلم بروکلی خام یا بخارپز شده تا ماه بعد که پریودشون شروع میشه دیگه قطع کنن.....رژیم کم کالری و کم چرب و بدون قند و شیرینی هم اصل
پیجش.اینم شماره واتس آپش. 09216323061. کرمانه
کلا هم سوسیس و کالباس و بال مرغ نخوره
کمی سرکه سیب طبیعی رو با کمی آب قاطی کنه و هر روز بخوره
شیما جون من خیلی تحقیق کردم در این مورد
طب سنتی میگه فیبروم در اثر افزایش سودا یا بلغم هست
راحت ترین راحش که میگن باعث میشه فیبروم بزرگتر نشده گیاه ویتاگنوسه که به صورت قرص و قطره در داروخانه ها هستش
بعد خوردن عرق گزنه که برای بیماریهای زنانه خوبه
و نشستن در جوشانده مرزنجوش و آویشن