2777
2789

بچه داری؟ چند سالته؟

فیبروم ها اگه رشد نکند و باعث پریودی سنگین نشوند خطری ندارند، 

فیبروم ها تو سن یائسگی از بین میروند؛ البته گاهی اوقات هم قبل از این سن ممکنه کوچک بشوند البته اگه شرایط رو براشون فراهم کنی

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیبروم اساسا توده خطرناکی نیست

برای شما هم ابعادش اینقدر بزرگ نیست که خطرناک باشه بیشتر جاش مهمه

اگر ساب موکوزال باشه بهتره سریعتر جراحی کنی. هرچی بزرگتر بشه خارج کردنش سخت تر میشه

اگر ساب سروزال یا اینترا مورال باشه خارج کردنش راحت تر هست و به رحم هم آسیب خاصی نمی زنه

اره دوتا 42سال الان یه سقط داشتم خونریزی شدید دارم 

قرص مفنامیک اسید یا ترنسید هر ۸ س بخور

نشاسته رو آب هم بخور

سعی کن جلو خونریزیت رو بگیری؟

فعلن تو دوران پریودی منابع حاوی آهن یا خونساز نخور چون شدتش رو بیشتر میکنه ولی اتمام خونریزیت حتمن تقویت کن 

راستی اگه به فیبرومت توجه نکنی بزرگتر میشه اون موقع باید کل رحمت رو برداری

فیبروم که داری مصرف گوشت قرمزت رو قطع کن

رازیانه نخور

پیازدرمانی کن

نزار به رحمت سردی و تری برسه

با روغن زیتون و سیاه دانه چرب کن رحمت رو

یه سری کارهای دیگه هم هست الان خاطرم نیست ولی خواستی جایی یادداشت کردم انجام بده که فیبرومت بزرگ نشه

اینا رو از خود نی نی سایت جمع آوری کردم صحتش رو واقعن نمی دونم برحسب تجارب شخصی خودشون بوده

یکی دیگر از روش‌های سنتی، نوشیدن آب پیاز جوشانده شده است.  ابتدا پیاز را پوست بکنید و در آب کم، به اندازه‎‌‎ای بجوشانید که عصاره آن به طور کامل وارد آب شود.

موز 
ماهی
سیر
عطاری جفت بلوط بخر همه هم دارن اندازه سه قاشق غذاخوری ازش بریز تو یه ظرف بعد دو لیوان آب اضافه کن بهش و بزار بجوشه وقتی که غلیظ شد خاموش کن بزارش سرد شه بعد قشنگ صافش کن آبشو با آمپول بدون سوزن واژینال استفاده کن بهت قول میدم سر یه هفته می افته و راحت میشی من یه پولیپ بزرگ داشتم با این روش افتاد چند بار بعدش سونو دادم دکتر گفت اثری ازش نیست در صورتی که دکترم بهم گفته بود جز عمل راهی ندارم

دوستان این تجربه ی شخصیم بود یه ماما بهم گفت اصلا ضرری نداره ولی روزی دو سه بار باید تکرار کنید تا یه هفته و حتما ورزش یا پیاده روی هم کنید که زودتر بیفته هر چی عفونته هم بیرون میاره دلم نیومد نگم

نه عزیزم پوست بلوط هست که ما بهش میگیم جفت رنگش هم قهوه ای هست

خیلی شنیدم که با زاج و عسل و روغن زیتون فیبرو و کیست رو دفع کردن،تو همین نیتی سایت سرچ‌کنی میاد

ولی زاج رو باید روی حرارت ملایم بذاری که پف کنه بلافاصله خاموش کنی،بعد استفاده کنی،،،وگرنه خام استفاده کردنش خطرناکه

***خودم استفاده نکردم،فقط از

گوجه و بادمجون و ماست و کلا هر چیزی ک طبع مرطوب و سرد داشته باشه باعث رشدش میشه

اینکه در طی دوره درمان و بعد از اون حتما از سیاهدانه نیمکوب+عسل روزی سه ق مربا خوری استفاده بشه ...

سلام خانوما خوب هستین این روشی که میخوام بهتون بگم و با کلی تحقیق و تجربه بدست اوردم امیدوارم که به درد همه اونایی که مثل من رحمشون میوم سازه بخوره و هیچ وقت سمت هزینه های بالا و ترس و استرس و درد های عمل های میومکتومی و آمبولیزاسیون نرن فقط هر موقع از این روش استفاده کردین و به نتیجه رسیدید به جون من و حکیم سالم حصاری خیلی دعا کنید.
 اول از همه بگم که میوم و فیبروم از سردی رحم به وجود میاد،چی میشه که رحم سرد میشه،غذاهای سرد ...یه سرچ توی گوگل بکنید غذاهای سرد و گرم و براتون میاره دیگه اینجا توضیح نمیدم ...پس باید اول از همه تغذیه تون و درست کنید و بیشتر غذاهای گرم بخورید دوم اینکه کسانی که مزاج صفراوی دارن(در گوگل سرچ شود) در طی استفاده از این روش حتما از منضج صفرا(در گوگل سرچ شود) هم استفاده کنند سوم اینکه در طی دوره درمان و بعد از اون حتما از سیاهدانه نیمکوب+عسل روزی سه ق مربا خوری استفاده بشه ...

خوب بریم سر اصل مطلب ۱۰ روز به تاریخ پریودیتون مونده میرین از عطاری زاج سفید میگیرین میزارین لای یه پارچه و میکوبینش تا تکه های بزرگ خورد شده و اندازه ی یه نخود بشه بعد هر شب قبل از خواب توی یه ظرف گود کوچیک مثلا ماست خوری یه قاشق پر مربا خوری عسل طبیعی یه قاشق م خوری روغن زیتون خوراکی میریزین و خوب هم بزنین اگر عسلتون سفت شده یکم بزارین روی بخاری یا روی شعله پخش کن تا یکم باز بشه خیلی داغش نکنین وقتی باز شد بزارین کنار تا دماش بیاد پایین البته همچنان که دارین با روغن زیتون همش میزنین سرد میشه بعدش یه قاشق غذاخوری بردارین و یدونه از اون زاجایی که اندازه نخود
کردینش و بزارین داخل قاشق و با فاصله ۵ سانتی بالای شعله ملایم گاز بگیرین چن دقیقه که بگذره زاج پف میکنه یه کوچولو که پف کرد و شفاف شد بندازین داخل همون ظرفی که عسل و روغن زیتون داره 

حالا لباسهای پایین تنه رو کامل در بیارین یه سفره بلااستفاده  یه بسته اپلیکاتور که قبلا از داروخونه گرفتین ویکیش و بردارین و روی سفره دراز بکشین و پاهاتون و بزنین به دیوار و زیر کمرتون همون بالشته باشه از زیر سفره اول اون زاج و با دست داخل واژنتون کنید(اگر از دستکش یک بار مصرف استفاده کنید خیلی بهتره وگرنه حتما قبلش دو سه بار دستاتون و با آب و صابون بشورید)بعد کم کم عسل و روغن زیتون رو که خوب با هم مخلوط شده با قاشق م خوری داخل اپلیکاتور بریزین و همینجوری که پاهاتون و بالا زدین به دیوار اپلیکاتور داخل واژن کنید و مخلوط روغن زیتون و عسل رو داخل رحم بریزین دو دقیقه صبر میکنید اپلیکاتور رو درمیارین ودوباره همین کار و تکرار میکنید تا مخلوط عسل و روغن زیتونتون تموم بشه... خانوما یکم ریزش داره نگران نباش به خاطر همین بهتون گفتم حتما زیرتون یه سفره بلااستفاده پهن کنید بعد از ۲۰ دقیقه یواش بلند شید و خودتون و پاککنید(سعی کنید روی خود سفره بلند شید) و بعد برین تا صبح بخوابین😊

این کارو تا شروع پریودیتون انجام بدین یه نکته اینکه از روز سوم به بعد واژنتون خیلی خیلی تنگ میشه نگران نشین اون اثر زاجه و حتی ممکنه ازتون پوسته ریزه بریزه که این یعنی میوم یا فیبرومتون از رحمتون جدا شده و اومده پایین و پوسته های پایینش داره میریزه و منتظره که پریود بشین تا کامل بیاد بیرون،روزای ۷ و ۸ گذاشتن زاج براتون سخت تر میشه ولی ادامه بدین چون دوسه روز بعدش قراره پریود بشین و میوم و فیبرومتون بیفته ...

من ۵ تا میوم با اندازه های مختلف و مدل های مختلف به همین روش دفع کردم بدون عمل و هزینه های بالا هزینه ای که برای این روش صرف شد زیر ۱۰۰ تومن بود😉 امیدوارم شما هم استفاده کنید و مال شما هم دفع بشه و برام دعا کنید 

هر سوالی داشتین ازم بپرسید تا جایی که یاد داشته باشم جواب میدم☺

آره میشه چون زاج سفید بو داده یا همون پف کرده خاصیت قابض کنندگی داره و دقیقا مثل آمبولیزاسیون رفتاد میکنه خونرسانی میوم یا فیبروم رو قطع و اونو چروک و جمع میکنه عسل رحم رو گرم میکنه و روغن زیتون کمک میکنه به دفعش این سه تا کنار هم معجزه میکنه برای دفع میوم و فیب

نه گلم میگن چون اینترامورال نمیشه بازاج بیفته حالا برگ گردو استفاده میکنم ببینم چی میشه

زاجو بزار رو شعله پف کرد،قشنگ پودرش کن بعد عسل و روغنو بهش اضافه کن،قشنگ قاطی شدن بریزش داخل اپلیکاتور

گفته بودن که از روز پنجم پریودیشون روزی یه وعده کلم بروکلی خام یا بخارپز شده تا ماه بعد که پریودشون شروع میشه دیگه قطع کنن.....رژیم کم کالری و کم چرب و بدون قند و شیرینی هم اصل

پیجش.اینم شماره واتس آپش. 09216323061. کرمانه

کلا هم سوسیس و کالباس و بال مرغ نخوره

کمی سرکه سیب طبیعی رو با کمی آب قاطی کنه و هر روز بخوره

شیما جون من خیلی تحقیق کردم در این مورد
طب سنتی میگه فیبروم در اثر افزایش سودا یا بلغم هست
راحت ترین راحش که میگن باعث میشه فیبروم بزرگتر نشده گیاه ویتاگنوسه که به صورت قرص و قطره در داروخانه ها هستش
بعد خوردن عرق گزنه که برای بیماریهای زنانه خوبه
و نشستن در جوشانده مرزنجوش و آویشن

طب سنتی افلاطون درمان قطعی فیبروم 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344
2790
2778
2791
2779
2792