2777
2789
عنوان

گریه بعد از ا.ر.....

40011 بازدید | 57 پست

ببخشید بچه ها اما من بعد از نزدیکی ک با همسرم داشتم ینی زمانیکه ا.ر.ضا شدم یهو گریم گرف

نمیدونید چیا بهم گف

نمیدونید چ اداهایی در اورد

چ حرفایی گف ک حالم ازش بهم میخوره

ادمی ک ادعای عاشقی میکنه اول میاد میپرسه ک چیشد ک یهو به گریه افتادی ن اینکه صدتا حرف و تهمت ب کسی ک عاشقشه بزنه.

یه گریه بود فقط اونم ناخواسته

هرچی بعدش رفتم بغلش کردم باهاش اروم حرف زدم ک اینایی ک میگی درست نیس.قضاوت نکن اصلا فایده نداشت و ادم بده ی داستان من شدم

بهم گف حتما یاد گذشتت افتادی ک گریه کردی

یاد ادمایی تو گذشتت

یا حتما یکی تو ذهنتع ک گریه افتادی🫤

واقعا مغزم میخواست منفجر بشه از حرفاش. 

گوه تو عشق. همینع عشق؟

بخاطر یه گریه بیای صدتا حرفو تهمتو صدتا برچسب خیانتکاری بزنی ب کسی ک عاشقشی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردا همینن 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

وا گریه ی چیز عادیه ...منم بعدش خیلییییی پیش اومده زدم زیر گریه بیخود...انگار هورمونا قاطی میشه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

زانوتو میکردی تو حلقش عنتر😒

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

بعد از ارگا... گریه کردن یه واکنش طبیعیه توی بدن بهش بگو یه سرچ تو گوگل بزنه

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.