2821
2789
عنوان

🙂شوهر بدقلق

332 بازدید | 10 پست

سلام دوستان خوبین

راستش من یازده روزه با شوهرم قهر کردیم و این قهر میکنه میذاره میره عادتشه من این بار اومدم‌خونه بابام

هیچ خبری نگرفتهذچون‌منتظر مثل همیشه برم سمتش

چمعه که استوری گذاشت معشوقی که عشقشو‌بخواد همه جوره میخواد با همهذچیزایی که هست وگرنه اون عاشق نیست واینا

حالا دیشب دوباره استوری گذاشت بگذار بگوییند بدم بذار خوش باشند عادت ترسوهاست

بنظرتون این کاراش یعنی چی

خیلی مغروره تا جالا اینجوری دعوامون بشه نمیاد سمتم حدود یه هفته ای دعوامون طولکشید

بنظرتون دیگه کسی نداره!؟میخواد طلاق بده

چون درخواستی هم نداده خداروشکر

چند وقته ازدواج کردین ؟تعجب میکنم که چطور تاحالا درست نکردی اخلاقشو یعنی چی از خونه میره من جات باشم نه برمیگردم نه استوریشو نگا میکنم نه محل میذارم تا درست بشه مرد چطور زن وزندگی رو ول میکنه میره

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
چند وقته ازدواج کردین ؟تعجب میکنم که چطور تاحالا درست نکردی اخلاقشو یعنی چی از خونه میره من جات باشم ...

سه سالی میشه با عقد

واقعا کلافه شدم

بخاطر همین اومدم خونه پدرم خسته شدم از رفتاراش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سه سالی میشه با عقد واقعا کلافه شدم بخاطر همین اومدم خونه پدرم خسته شدم از رفتاراش

من یکبار تو قهر شوهرم از خونه رفت کاری کردم شد بار اول و آخرش،همه زن وشوهرا دعوا دارن هیچوقت خونه رو هیچکدومتون ترک نکنید تا زودتر آشتی کنید ومشکلتون حل بشه 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

ولش کن اون غرورش اجازه نمیده و منتظره تو بری سمتش

اکثرا اینجورین

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
بنظرتون صبر کنم‌میاد سمتم!؟!

معمولا نمیان ولی خیلیه ۱۱روز حرف نزدن

این جور مردا خیلی زود عصبی میشن و جوش میارن

و مغرورن

تفم‌تو حلقشون

یکم بی اعتنا باش ولی خب عادت میکنید جفتتون که دعواهاتون ادامه دار باشه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

خودت میگی مغروره. دنبال اینه سر حرفو باز کنه. ولی اگر دوریهاتو کوتاه نکنی شک نکن جایگزینی برات پیدا میشه. با همچین شوهری حرف بزن. بدون عاقل دونستن خودت بدون سرکوفت زدن بدون لج و لجبازی. حرف بزن دوتایی هم حرف بزن. دوریهای مداوم زندگی رو ب گند میکشه