2777
2789
عنوان

اسفنکتر مقعد

2269 بازدید | 20 پست

سلام خانما🌹من حدود دوسال پیش عمل فیشر آنال(مقعد)کردم اینجوری بگم براتون بواسیر یا همون شقاق و بعدش خوب شدم و مشکلی نداشتم.

الان بعد چند سال همون ماهیچه های اطراف مقعدم بزرگ شدن و حالت گوشتی پیدا کردن علتش چی میتونه باشه؟؟ نیاز به عمل دارم دوباره کسی مثل من تجربه ای داره؟

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل نیاز داره واقعا منم چندساله اینطوری فک نمیکردم چیزی باسه

من قبل عملم اطراف مقعدم هیچی نبود خیلی طبیعی بود 

چون خونریزی داشتم عمل کردم

ولی الان نمیدونم چرا اطراف مقعدم اینجوری شده

شما معاینه شدین و بهتون گفت نیاز به عمل دارین؟؟؟

علتش رو بهتون نگفت؟

ببخشید یه سوال ازتون داستم برامده گی های کبود رنگ مقعد مریوط به شقاق یا بواسیر ؟

من اینجوری نبودم 

من چون یبوست داشتم و از داخل زخم بود و خونریزی داشتم عمل کردم

خالم مثل شما بود معاینه شد گفت نیازی به عمل نیست

برین چکاپ بشین که قشنگ بهتون بگن

خانوم میشه منو راهنمایی کنید؟

من خواهرم فیشر 12 داره بعد خیلییییییی درد و سوزش داشت تو یکماه 5 کیلو وزن کم کرد دوماه قبل دکتر بهش گفت بوتاکس کن و گفت اگر یبوست بگیری یا اسهال دوباره برمیگرده و باید عمل کنی

الان دوباره حالتهای درد و سوزشش برگشته با اینکه خیلی مراعات کرد

خانوم میشه منو راهنمایی کنید؟ من خواهرم فیشر 12 داره بعد خیلییییییی درد و سوزش داشت تو یکماه 5 کیلو ...

حالا همش گریه زاری میکنه میگه کلی پول دادم این دوماه نشده برگشت علائمش

علائم شما هم همین بود؟

حالا همش گریه زاری میکنه میگه کلی پول دادم این دوماه نشده برگشت علائمش علائم شما هم همین بود؟

عزیز دلم من بوتاکس نکردم

من دکترم برام عمل کرد فکر میکنم فکر میکنم درست مطمئن نیستم ولی انگار با لیزر برام عمل کرد چون بهم گفت برات بخیه نزدم و خودش کم کم خوب میشه 

چون از من داخل بود

من خداییش تا ۶ماه بعد عملم درد داشتم مثلا زیاد نمیتونستم بشینم دراز میکشیدم مثلا سوزش ودرد و اینا میومد سراغم یبوست میشدم ولی خداییش بعدش خوب شدم یبوست هم نشدم باید بعد عملش مایعات فراوان بخوره همیشه انجیر و کاهو   اینا بخوره نزاره یبوست بیاد سراغش مقعدش رو با روغن زیتون چرب کنه 

بعدشم دکتر به من گفت اگه یبوست بگیری ممکنه دوباره به درد و خونریزی و اینا بیفتی پس خیلی خیلی مراقب خودت باش

خداییش من خوب بودم یبوست نگرفتم ولی من کیست تخمدان پیدا کروم قرص های پیشگیری  خوردم دوماه 

یبوست شدید گرفتم و پشتم اینجوری شده و سوزش دارم 

ولی قبلش دکتر بهم گفت که نیاید یبوست بگیری

به خواهرت بگو من تا ۶ ماه اونجوری بودم ولی بعدش خوب شدم و اینکه اگه خیلی نگرانه بره پیش دکترش تا چک بشه

بهش بگو روزی ۱۰ دقیقه بشینه تو آب گرم و بتادین