2777
2789
عنوان

چیکار کنم من بچه‌ها

117 بازدید | 15 پست

۸سال ازدواج‌کردم کلا تهران بزرگ شدم تو ۱۸ سالگی ازدواج کردم ازدست خانوادم ... چون اذیتم میکردم از دبیرستان دیگه میخواستن من برم خسیس بودن بخیل بودن منم رفتم ... تو۸ سال ازدواجم دیگه آبرومو جلو شوهرم بردن نه زنگ میزدن نه سر میزدن طلبکار بودن هر چی من حرف زدم شوهرم حرف زد درست نشدن آخرش کار به دعوا رسید دیگه دیدم اگه تهران بمونم با این رفتار خانوادم شر میشه ممکنه شوهرم ولم کنه یا اتفاقی بیفته آبروم بره تصمیم گرفتیم بیایم شمال ... ۹ ماهه شمالم  نه اومدن حتی موقع اسباب کشیمم نبودن خیلی بیخیال اصلا وقتی گفتم دارم میرم نگفتن نرو حتی گفتم چند روز دیگه میرم بوسمم نکردن خیلی خشک خودم دست دادم و رفتم  ... یه چندبار زنگ زدن بیشتر خودم ... رفتم تهران بهشون سر زدم دیدم باز دلمو شکستن دیگه عید نرفتم الان مشکل اصلیم اینه که خانواده شوهرم هی میگن بابات چرا نمیاد تو چرا نمیری گریمم گرفته ...  اگه تهران میموندم  جنگ و دعوا طلاق میشد حالام رفتم شمال  پیش جاریام و خانواده شوهرم که بابام نمیاد نمیره من نمیرم حرف شده ... منم میگم مسافرتی نیستن نمیان  منم نمیرم  چون شوهرمو تنها نمیونه سخته براش ...  ولی چیکار کنم چی بگم در هر صورت داره آبروم میره انگار چرا خانوادم باید تا آخر عمر این کارشون شخصیت منو کوچیکه کنه تا دیروز کسی خبر نداشت الان میترسم گندش در بیاد من بی پدر مادرم بچه ها چیکار کنم ...  بنظرتون مهم نباشه حرف مردم برای من یه چی بگین کم آوردم میموندم مساوی طلاق و جنگ رفتمم شمال حالا فامیل و جاریام میپرسن شده برام سختو مشکل شما بهم بگید عید تنها بودم باهاش هی رفت مادرشوهرم تو مغزم با مادرشوهرمم دعوا کردم گفتم من نمیرم نمیام شما چیکار داری هی هر ماه می‌پرسی برو چرا نمیان خانواده من اهل مسافرت نیستن منم نمیرم پسرت نمی‌خواد رو اعصاب من چرا راه میرید دیگه یه ماهه ساکت شده تابحال آتو نداشت انگار الان داره   من چه کنم سپاس از شما که تا اینجا حرفامو خوندین دل داریم میدین

کجای شمالی 

منم تازگی اومدم شمال 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر موقع پرسید الکی بگو هفته پیش چند روز رفتم و برگشتم‌یا ماه پیش اینجا بودن و اینا الکی با شوهرت هماهنگ کن دوربین که نبسته 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
برو سر بزن خودت تنها برو و کم بمون و برگرد

شوهرم میگه نرو اینا وقتی تو اسباب کشیت نبودن کمکت نکردن حالام رفتی نیومدن و دوست ندارن نری سنگین تریم نمیزاره برم میگه ارزش نکیزارن برات تو هم نزار 

هر موقع پرسید الکی بگو هفته پیش چند روز رفتم و برگشتم‌یا ماه پیش اینجا بودن و اینا الکی با شوهرت هما ...

اخه شوهرم میگه دروغ بگی بعد گندش در بیاد بیشتر آتو میگیرن  از الان راست بگی بهتره 

بگو آره اونا اهل سفر نیستن حالا زنگ زدم گفتم مادرشوهرم اینا هی میگن شما به ما سر نمیزنین از وقتی مادرم اینا اینو شنیدن تصمیم گرفتن بیان یکماه خونه مون بمونن 

اونجوری دیگه عمرا سوال کنه

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

الکی بگو رفتم .گاهی هم برو . بعضی وقتا هم بگو فلان چیز رو فرستادن یا زنگ زدن. به اونا چه مربوطه. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بگو آره اونا اهل سفر نیستن حالا زنگ زدم گفتم مادرشوهرم اینا هی میگن شما به ما سر نمیزنین از وقتی ماد ...

من به مادر پدرم میگم بیاید بدتر نمیان انگار هر چی اصرار میکنم طولانی تر شده نیومدنشون  این بدبختی رو من دارم که میخوان آبروم بره همین داره آتیشم میزنه 

اخه شوهرم میگه دروغ بگی بعد گندش در بیاد بیشتر آتو میگیرن  از الان راست بگی بهتره

راستش میشه اینکه شما با خانواده ی خودت مشکل داری که اصلا گفت این موضوع درست نیست 

شعور خانواده شوهرت میکشه این مسئله را یا نه بعدش بیشتر تیکه میندازن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
با شوهرت هماهنگ باشید.هروقت پرسیدن بگو دوسه روز پیش اومدن و رفتن.از کجا  میخاد بفهمه

اخه‌پدر شوهرمم نزدیک ما خونه داره متاسفانه نمیتونم خالی ببندم با بابام در تماس گاهی اوقات 

شوهرم میگه نرو اینا وقتی تو اسباب کشیت نبودن کمکت نکردن حالام رفتی نیومدن و دوست ندارن نری سنگین تری ...

خوب بگو پدر و مادرم هستند از لحاظ شرعی حق ندارم قطع رابطه کنم... احساس می کنم کم سیاستی. عیب خانواده ت رو پیش شوهرت گفتی و اونم داره سو استفاده میکنه. درست گفتم یا اشتباه می کنم؟