2789
عنوان

جدایی عاطفی

710 بازدید | 33 پست

سلام‌خوبین خانما .من اومدم ازتون کمک بگیرم .چندبار به سرم زده خودکشی کنم ولی فقط بخاطر آبروی پدرو مادرم کاری نکردم .

ماجرا اینکه ما با شوهرم بسیار گرم و صمیمی بودیم.الان دو شغله شده و خودشو از صبح تا شب مشغول کرده.

شب که از سرکار میاد میخواد با دوستش بره جلسات روضه یا دورهمی با آقایون.

اصلا به ماتوجهی نکنه وقتی برای ما و بچه هایش نمیزاره.

منم تو خونه تنهایی تنهام نه با کسی رابطه دارم نه رفت و آمد.

خسته شدم دیگه بخاطر بچه هام نمتونم جدا بشم ولی واقعا دیگه نمیتونم .با سن کم درد قلب میکنم.معدم عصبی شده .توروخدا راهنماییم کنید 

حتمن سعی کن ببریش مشاوره چون بعضی مردها واقعن نمی دونن وظیفشون چیه؛ فکر میکنن همین که نیازهای مادی طرف رو برآورده کردن کار شاخی کردن

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای همین میخوای خودکشی کن خاک تو سرت وضعیت خیلی ها خمین طور مخارج زیاد شده الان همه سرکار میرن برو کلاس سرن گرم بشه در ضمن با شوهرت صحبت کن این شرایط موقتی هستش

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
حتمن سعی کن ببریش مشاوره چون بعضی مردها واقعن نمی دونن وظیفشون چیه؛ فکر میکنن همین که نیازهای مادی ط ...

اصلا مشاوره رو قبول ندارن .میگه تا شب سرکارم بزار برای خودم راحت باشم.خوب منم زنم تو خونه کار میکنم ولی هیچوقت زن رو به عنوان کسی که زحمت می‌کشه نمی‌بینه🥺🥺🥺

برای همین میخوای خودکشی کن خاک تو سرت وضعیت خیلی ها خمین طور مخارج زیاد شده الان همه سرکار میرن برو ...

با بچه چه کلاسی میشه رفت .هزینه داره همسرم قبول نمیکنه 

خودکشی چرا خیلی ها الان اینجوری ان

تو خودتو مشغول کن خیاطی یاد بگیر

بچه هارو کلاس ببر

به خونت برس

روز خونه مادر و خواهرت برو

شبم شوهرت میاد باهاش قهر نباش برو سمتش... 

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
برای همین میخوای خودکشی کن خاک تو سرت وضعیت خیلی ها خمین طور مخارج زیاد شده الان همه سرکار میرن برو ...

خاک تو سر شما عزیزم ک اینقدر سطح درک و ادب و شخصیتتون پابینه .... 

📕واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤من تجربه شیرین ترین دوران زندگیم و مدیون همسرعزیزمم که همیشه واسم بهترین رفیق و دلسوزترین همراه بوده خدارو بابت داشتن همسرم و پسرام هزاران بار سجده ❤
اصلا مشاوره رو قبول ندارن .میگه تا شب سرکارم بزار برای خودم راحت باشم.خوب منم زنم تو خونه کار میکنم ...

اگه همکاری نکنه که ببریش مشاور وضع همینه مگه اینکه براش از کلیپ های روانشناسی روابط بین زن و شوهر بزاری گوش بده بلکی به راه راست مستقیم شه

خودتم اگه بکشی نمیتونی قانعش کنی که کارش اشتباهه باید یه نفر سوم که قبول داره بهش گوشزد کنه

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

عجب؟ خودکشی بخاطر کار دو شیفته شوهرت؟ پس اگه بیکار بود و وردلت مینمشست و ریالی پول نداشت اونوقت خودکش میکردی.

جالبه برام من با یه بچه وقتی برای فکر کردن به این چیزها رو ندارم با اینکه شوهرم کارش شیفتی هس و اکثرا نیس یا ماموریت کاری هس منم شهر غریبم اونوقت گفتی بچه ها پس بیشتر از یکی داری وقت برای این چرت و پرتها هم داری>؟

با بچه چه کلاسی میشه رفت .هزینه داره همسرم قبول نمیکنه 

کلاس انلاین الان بزنی همه جور آموزشی برات میاد نیازی نیست حتما هزینه کنی مثلا نمد بخر عروسک درست کن 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم