2777
2789
عنوان

رفتار مادر شوهرم تو نامزدی

704 بازدید | 66 پست

بخونین بقیشو میزارم 

بچه ها مادرشوهر من ۲ تا دختر داره و خواهرشوهرای من هم سن خودمن تقریبا با اختلاف چند سال از من بزرگترن بعد مادرشوهرم انگار منو از خودشون نمیبینه من همش میخوام جوری باشم که منم مثل یکی از دخترای خودش ببینه اما اون منو جدا میبینه مثلا تو مهمونی رفتم ظرف پذیرایی ازش بگیرم گفتم مامان جان بدین من پخش کنم بعد برگشت گفت نه بشین خودم میکنم :////

نه دستت درد نکنه ای نه زحمت نکشی نه عزیزمی نه چیزی

منم اینو با شوخی و خنده به نامزدم گفتم گفت نه عزیزم شما حساسی اون از دست داشتن نمیزاره کار کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش منم با شوخی گفتم خب میتونست بگه زحمت نکش و فلان ولی چرا اونجوری جدی گفت

بعد نامزدم میگه نه اون منظوری نداشته

در حالیکه من همش فکر میکنم اون با من سرد و خشکه

باور کنین من از خودم تعریف نمیکنم اما دختر خوبیم انصافا خیلی با احترام رفتار میکنم هیچوقت کم محلی یا بی ادبی نکردم

حساسی. هیچ وقت عروس جای دختر نمیتونه باشه‌ و مادرشوهر هم جای مادر

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

یه چیز میگم قبول کن نه داماد جای پسره نه عروس جای دختر ول کن بذار راحت باشه

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین