2777
2789
عنوان

خیانت

560 بازدید | 35 پست

دلم گرفته از خیانت شوهرم دقیقا امروز شد ۶ ماه ولی یادم نمیره ۷ ماه باهاش بود تو این ۷ ماه چند بار شک کردم بهش ولی هر بار یچیزی تحویلم داد و منو قانع کرد اشتباه میکنم منم از بس بهش اعتماد داشتم قبول میکردم اصلا فکرشو نمی‌کردم خیانت کنه خیلی ناراحتم جدا جواب زنهای شوهر داری که با مرد متاهل وارد رابطه میشن بده زندگیم شده جهنم الآنم با اشک نوشتم یچیزی بگین آروم بشم دارم دیوونه میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن متاهل باهاش دوست بوده؟!!😑 من خودم دوست پسرم بعد یک سال با اصرار برگشت بهم البته کات کردنم از طرف من بود ولی بعد یکسال امد حتی اوردم عضو گروه کاریشون کردم کلی کار برام کرد من فکر کردم مجرده بعد فهمیدم عقد کرده با منم هس زودی باهاس کات کردم اصلا نمی دونستم اون فقط بار اخری گفت من زنمو نمیخوام پول پرسته تو رو میخوام فلان من ولی باهاش قطع رابطه کردم گفتم متاهلی به منم زنگ نزن

منم خیانت دیدم ۸ ماه با یه زن شوهر دار بود تو این مدت از اول آشنایشون شک کردم هر چی گفتم ول کن نکرد یه بار رفتم باهم گرفتمشون تو جشن تولد زنگ زدم ۱۱۰ ...  یه بار دیگه شماره زنه را گیر آوردم پیام دادم دست بردار از سر شوهرم میکشمت دادگاه  باز دست بردار نبودن 

بار آخر هم کاری کردم شوهرش هم فهمید  

بازم فکر نکنم دست بردار باشن هر دو شون 

دقیقا سوم آبان بود ظهر از سر کار اومد گوشیش نگاه کردم پیاماش دیدم خدا رسواش کرد پیاماش همه رو دارم زنه شوهر داره یه پسرم داره کلی با زنه حرفم شد کلی بد بیراه بهش گفتم شوهرمم بشدت پشیمونه ولی میگه مقصر خودت بودی من رفتم  الان میگه اعتماد کن قسم خورده دیگه نمیکنم همش میگه من دوست دارم زندگیمو دوست دارم اعتماد کن بهم