2777
2789
استغفارزیادبگو توبه کن وازخدابخواه به شرطی که تکرارگناه نکنی

چشم توروخدا از ته دل دعام کن

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانممممم تا با از این استرسااا😍 برا منم دعا کن نینی بیارم

ان شاالله عزیزدلم به زودی خدا یه نی نی سالم بهت هدیه بده😍😍😍😍😍😍😍

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
وای چقدر جالب منم دارم میرم خیلی هم استرس دارم لکه بینی دارم شما هم منو دعا کن🌸

ان شاالله که همه چی خوب باشه و با دل شاد برگردی عزیزدلمممم😍😍😍😍😍😍توکل به خدا خدا ارحم الراحمینه

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
 چشم انشالله خدا هرچی تو دلته برات رقم بزنه عزیزم

الهی آمین همچنین شماهم 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
منم دراز کشیدم توی اتاق استراحت ان شالله هر دومون به همدیگه خبرای خوب بدیم😍

ان شاالله عزیزدلم😍😍😍😍😍

تهران هستی شما؟

بله تهرانم شما هم تهرانی؟

بله عزیزم

من سونوگرافی افسانه واسعی اومدم شما کجا رفتی؟