2777
2789

مشکل بزرگی دارم که خواب و خوراک مو گرفته 

توروخدااا میشه برام دعا کنید توروخدا محتاج دعام 

دعا کنید از ته دل خدا یه فرصت دوباره بهم بده و دستم رو بگیره 

دعا کنید از ته دل آبروم بیشتر ازین نره و آبرومو بخره 

دعا کنید از ته دل مشکلم ختم به خیر بشه توروقران بخاطر بچم 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل بزرگی دارم که خواب و خوراک مو گرفته  توروخدااا میشه برام دعا کنید توروخدا محتاج دعام&n ...

چی شده گلم میشه توضیح بدی خدایی نکرده خیانتی چیزی کردی

نی نی یار من کاربری سال ۹۰هستم.لطفا منو دیگه نترکون .با کاربری مامان امیر  
چی شده گلم میشه توضیح بدی خدایی نکرده خیانتی چیزی کردی

پشیمونم تو رو خدا دعام کن ختم بخیر بشه 

توروخدا دعا کن بیشتر ازین آبروم نره 

بخاطر بچم 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
پشیمونم تو رو خدا دعام کن ختم بخیر بشه  توروخدا دعا کن بیشتر ازین آبروم نره  بخاطر بچم&n ...

ان شاالله خدا به حق حضرت زهرا بهت از سر رحمتش نظر بندازه😔

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
پشیمونم تو رو خدا دعام کن ختم بخیر بشه  توروخدا دعا کن بیشتر ازین آبروم نره  بخاطر بچم&n ...

خدا خودش ساترالعیوبه..انشالله که ختم به خیر بشه..ناراحت نباش عزیز فقط اگه میتونی خط تو عوض کن و یا بلاکش کن.

نی نی یار من کاربری سال ۹۰هستم.لطفا منو دیگه نترکون .با کاربری مامان امیر  
ان شاالله خدا به حق حضرت زهرا بهت از سر رحمتش نظر بندازه😔

الهی آمین خدا ازت راضی باشه

خدا خودش ساترالعیوبه..انشالله که ختم به خیر بشه..ناراحت نباش عزیز فقط اگه میتونی خط تو عوض کن و یا ب ...

قضیه خیلی بزرگ شده 

فقط دعا کن برام خدا آبرومو بیشتر ازین نبره و حفظش کنه و دستمو بگیره 

نخوابیدم هنوز....😬

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩