2777
2789
عنوان

شغل معلمی

125 بازدید | 13 پست

معلمی شغلی هست که بی کلاسه یا با کلاس؟ از نظر جایگاه اجتماعی تو دید مردم چجوری هست ؟ مردم نظرشون راجب یه معلم و قرهنگی چی هست؟ میخوام آزمون استخدامی شرکت کنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا شغل سختیه از مهمترین شغل های دنیاست خیلی میتونین در زندگی افراد تاثیرگذار باشید

اره ولی فکر نکنم تو جامعه خیلی شغل خوبی باشه از نظر جایگاه درسته؟ قبلنا خیلی جایگاه اجتماعی خوبی داشت معلمی

خوشم نمیاد ازش . 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

میشه بدونم چرا دوسش ندارین؟

برای خودم دوسش ندارم با روحیات من نمیخورد زیادی تکراریه هرسال یه کتابو درس دادن جالب نیس برا من بستگی به روحیات و سلیقه خودتون داره 

لطفا رو اعصابم راه نرید من کنترل خشم ندارم   
برای خودم دوسش ندارم با روحیات من نمیخورد زیادی تکراریه هرسال یه کتابو درس دادن جالب نیس برا من بستگ ...

اره تکراری بودنش سخته ولی منم به این موضوع که فکر میکردم پیش خودم گفتم خب اکثر شغلا همین تکراری بودن رو داره 

اره تکراری بودنش سخته ولی منم به این موضوع که فکر میکردم پیش خودم گفتم خب اکثر شغلا همین تکراری بودن ...

اره خب تو هر شغلی یه چیزایی تکراریه بستگی داره خودت از اون تکرارش خسته نشی لذت ببری 

لطفا رو اعصابم راه نرید من کنترل خشم ندارم   

بی کلاس نیست 

هیچ شغلی بی کلاس نیست 

من اینطوری نگاه نمیکنم به مشاغل چون این طرز فکر درست نیست همین چیزا باعث میشه بعضی از آدما بخاطر فکرو حرف بقیه از علاقشون دست بکشن ... 

اما باز بهرحال بنظرم ب طور کلی عموم جامعه نگاه خوبی داره به شغل معلمی