2777
2789
عنوان

خوابم نمیاد

120 بازدید | 25 پست

تمام فکر و ذکرم شده مامانم بسکه آدم پرتوقعی هست از چپ و راست حرف میزنه دستور بهم میده واقعا عصبیم ازدواج هم کردم ولی واقعا رو اعصابمه 😐مثلا میگفت خواهرت داره جابه جا میشه برو کمکشون درصورتی خواهرم هیچوقت واسه من کاری انجام نداده 😒 امشب عروسی دختر خاله ام شهرستان بود چون خاله ام شوهرش آخونده عروسی ما هیچوقت نیامده تازه هم پول دادم به مامانم که جا من کادو بده باز من زنگ زدم به مامانم شبی بینم رسیده شهرستان گفت رسیدم چقدر جوش زدم گفتم خطرناکه شب رفته توی جاده بعدش به من میگه زنگ بزن از خاله ات معذرت خواهی کن منم گفتم اونا چقدر معذرت خواهی کردن عروسی ما نیامدن 😔

و خیلی چیزا دیگه همش به من دستور میده فلان کار رو کنید بخدا ازش فراری هستم اصلا دلم نمیخواد زنگ بزنم احوالشو بپرسم دلم میخواست یه شهر دیگه زندگی میکردم ازشون دور بودم 

شماباز خوبه مادرت اینجوریه من مادرشوهرم ذله اوردتم هی میگه به من زنگ نمیزنی به دخترام زنگ نمیرنی به سگ وگربم زنگ نمیزنی ینی انقد اعصابم‌و خورد کرده رازی نمیشم ببینمش😔😔😔😔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شماباز خوبه مادرت اینجوریه من مادرشوهرم ذله اوردتم هی میگه به من زنگ نمیزنی به دخترام زنگ نمیرنی به ...

بخدا میدونی چیه اصلا فرقی نمیکنه انگار مثل مادر شوهره بخدا اصلا احساس نمیکنم مادرمه اصلا  وقتایی با خودم میگم نکنه مادر شوهرمه اصلا هوام نداره فقط پرتوقع هست 

کاش مادرم اینجوری بود میتونستم تحمل کنم واقعا مادرشوهرمو‌نمیتونم تحمل کنم خیلی رومخه واقعا زندگیم از ...

ازبس بهش گفتم چشم و باشه دیگه تا یه نه میگم ناراحت میشه الان دیگه زدم به سیم آخر جوابش میدم 

بشین باهاش صحبت کن من این رفتاراتو نمیپسندم عصبی میشم 

امروز پشت گوشی گفتم بهش 

گفتم چرا من باید زنگ بزنم مگر اونا زنگ زدن گفت من اخلاقم اینطوری هست که باید احترام بگذاری منم گفتم به من چه اخلاق تو هست اخلاق من نیست 

خب نباید از اول زیاد گوشمیدادی عادتش دادی

آره اشتباه کردم بخدا اصلا دلم نمیخواد ببینمش بسکه رو مخمه خیلی هم پشت سر این و اون حرف میزنه خوشم نمیاد از اخلاقش 

امروز پشت گوشی گفتم بهش  گفتم چرا من باید زنگ بزنم مگر اونا زنگ زدن گفت من اخلاقم اینطوری هست ...

خب یکی دوبار بگی بهش دیگه باهات کارنداره کاش منم میتونستم جواب مادرشوهرمو بدم

ینی یع ماه شهرستان بود نمیدیدمش انقد زندگیم اروم بود ارامش داشتم فردا داره میگرده باز استرس گرفتم 😔 ...

💔💔قشنگ می فهممت منم وقتی مامانم نباشه زندگیم بهشته میگم لااقل سرگرم هست کاری به کارم نداره هروقت هم هست همش برام دردسر درست میکنه