2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی که به حق حضرت زهرا سلام الله علیها حاجت روا شی لطفا واسه درست شدن کار نامزدم و ماشین خریدنمون ...

ای جانم

الهی قربونت بزم عزیزم 

اینا ک خیلی برا خدا راحته 

برا من یه کاری کرده در حد زنده شدن مرده 

ان شاالله ک درست میشه 

خدا بزرگه فقط تو از خودش بخواه کارت نباشه 

ای جانم الهی قربونت بزم عزیزم  اینا ک خیلی برا خدا راحته  برا من یه کاری کرده در حد زند ...

قربونت برم مهربونم..بخدا خجالت میکشم بهتون میگم واسه این چیزای مادی برام دعا کنید ولی خدا شاهده شرایطم خیلی خیلی سخته..چند ساله نامزدیم و خسته شدیم😔اگر سر زندگیم بودم هیچ کدوم از اینا واسم مهم نبود ولی الان بخاطر فشار خانواده ها ازتون می‌خوام دعا کنید این دوتا مشکلم حل شن🥲

خدا رو به بزرگیش قسم میدم هر مشکلی داری حل شه❤️🤲

قربونت برم مهربونم..بخدا خجالت میکشم بهتون میگم واسه این چیزای مادی برام دعا کنید ولی خدا شاهده شرای ...

درست میشه حتما برات دعا میکنم عزیزم

من خودم عروسیم افتاد توی کرونا اینقدر حرص خوردم درکت میکنم 

و خنده دار اینجا بود دیدی شب عروسی عروسا گریه میکنن من اینقدر خوشحال بودم ک اصلا ناراحتم نبودم از بس سختی کشیدم ولی درست شد 

غصه نخور فداتشم درست میشه 

اهل قم هستم 

فردا میرم حرم حضرت معصومه حتما دعات میکنم

اسمت چیه؟ 

درست میشه حتما برات دعا میکنم عزیزم من خودم عروسیم افتاد توی کرونا اینقدر حرص خوردم درکت میکنم  ...

وای😭😭😭😭😭😭😭بدنم لرزید وقتی اسم حضرت معصومه رو آوردی😭😭😭ما تموم امیدمون اول خدا و بعد خانم فاطمه معصومه ست..ارادت خاصی بهش داریم و به شدت بهش توسل میکنیم بلکه واسطه شن و مشکل ما حل شه😭💔باور کن اینو گفتی اشکم سرازیر شد🥲

عزیزم عاجزانه ازت خواهش میکنم وقتی رفتی سلام ما رو برسون و بهشون بگو هوای ما رو داشته باشه..بگو کار نامزدم درست شه خیلی دلم واسش میسوزه خیلی داره تلاش می‌کنه🥲دعا کن دشمناش دهنشون بسته شه همش دارن واسش کار شکنی میکنن😭💔 انشاءالله دعای تو واسم معجزه شه😔

وای😭😭😭😭😭😭😭بدنم لرزید وقتی اسم حضرت معصومه رو آوردی😭😭😭ما تموم امیدمون اول خدا و بعد خانم فا ...

عزیزم وقتی پیامت رو خوندم گریم گرفت 😭

ایشالا مشکلت حتما حتما حل میشه 

حتما برات دعا میکنم شک نکن فردا ساعت ۳ بعداز ظهر مطمئن باش ک ب نیت تو دارم اونجا دعا میکنم

اینم حتما خواست خدا و خانمه ک ب دل من بیوفته اینارو بگم

پس شک نکن

ولی خوشگل اسمت رو نگفتی صدات کنم اونجا؟ ؟؟

عزیزم وقتی پیامت رو خوندم گریم گرفت 😭 ایشالا مشکلت حتما حتما حل میشه  حتما برات دعا میکنم شک ...

عزیزم مطمعنم خواست خداست که امشب اینجا با تو آشنا شم و با دل مهربونت همچین محبتی در حقم کنی..الهی خیر دنیا و آخرت نصیبت شه..الهی خدا جواب دل مهربونتو بده❤️❤️❤️❤️

به بی بی بگو دختر و پسرت خیلی بهت نیاز دارن هواشونو داشته باش😭💔نامزدم حضرت معصومه رو مادر خودش می‌دونه منم از وقتی باهاش آشنا شدم همچین حسی پیدا کردم😔💔

عزیزم بهت درخواست دوستی میدم قبولم کن..فردا دعام کردی بهم خبر بده آرامش بگیرم😭فدای مهربونیت بشم❤️

عزیزم مطمعنم خواست خداست که امشب اینجا با تو آشنا شم و با دل مهربونت همچین محبتی در حقم کنی..الهی خی ...

عزیزم 

چ حس خوبی داره حرفات 

چقدر قشنگ 

حتما گلم

امیدوارم خوشبخت و عاقبت بخیر باشید 

ان شاالله هر چی توی دلت هست اجابت بشه 

حضرت معصومه کسی رو دست خالی رد نمیکنه

بی خود نشده کریمه اهل بیت 

عزیزم مطمعنم خواست خداست که امشب اینجا با تو آشنا شم و با دل مهربونت همچین محبتی در حقم کنی..الهی خی ...

ببین نمیدونم چرا نشون نمیده 

اگر هم نشد میام از همین جا بهت پیام میدم