2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قیمتش چند شده تاثیر داره اصلا؟

اره من بعد چنددددددسال فقط این بهم نتیجه داد

به دخترم شیر میدادم خیلی ضعیف شده بودم شده بودم ۵۰ کیلو

بعدشوهرم رفت اینو برام گرفت خداروشکر خوب بود ضرر هم نداشت چون به بچه شیر میدادم استرس داشتم نکنه عوارض داشته باشه

اره من بعد چنددددددسال فقط این بهم نتیجه داد به دخترم شیر میدادم خیلی ضعیف شده بودم شده بودم ۵۰ کیل ...

عزیزم ساکن کجایی 

چند شده حدودا 

و اینکه چند کیلو بودی چن شدی توروخدا کامل توضبح بده جواب بده من خیلی گریه میکنم خیلی ناراحتم سره هیکلم🙏🥲

عزیزم ساکن کجایی  چند شده حدودا  و اینکه چند کیلو بودی چن شدی توروخدا کامل توضبح بده جوا ...

بخدااا منم عین تو بودم 

شوهرم لاغر دوس نداشت عذاب میکشیدم

۱۲ کیلو اضافه کردم ۲ کیلوش برگشت ۱۰ کیلوش ثابت موند

ماه پیش گرفتم ۴۵۰

حالا که شمام گفتین خیالم راحت شد میخرم ممنونم ازت    

ببخشید عزیزم شما این قرصو تهیه کردید؟

از کجا  و چه قیمت؟

تاثیری داشت؟

بلند پرواز🕊️🌱یک روز میام و میگم بالاخره شد🥹🤍اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

سلام از مکمل فروشی اره تاثیر داره ۳۵۰خریدم ولی تو شیردهی نخور

ممنونم عزیزم عوارض خاصی نداشت ؟ و اینکه چند کیلو اضافه کردید در یک دوره؟

بلند پرواز🕊️🌱یک روز میام و میگم بالاخره شد🥹🤍اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

والا من عوارض ندیدم

ممنونم گلم 

چقدر وزن اضافه کردید؟

قرص از طریق شیرت جذب میشه مگه چند تا میخای بچه بیاری؟ مگه چند وقت اون بچه.  بچه هستش؟ 

مگه چند بار میخای مادر بشی؟ با سلامت بچت بازی نکن حتی اگ گفتند عوارض نداره!!!!!

به قول یک عالمی ،مگه میشه از رودخونه رد بشی و پات خیس نشه؟؟؟

امکان نداره پس نخور 

من خودم بسیار لاغر بودم بعد دوران بارداری و شیردهی هر کار عشقته بکن این نصیحت خواهرانه هستش .

این همه بیماری جورواجور اینهمه مریضی های صعب‌العلاج  دور از جون اینهمه سرطان ها  

لطفا با سلامت فرزندت به خاطر تناسب اندامت بازی نکن .

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
سلام عزیزم اینجاام گرون شده من اون روز ۶ تا گرفتم دادم فامیل شوهرم دوستیتو قبول کردم

سلام عزیزم شما از مگارنج استفاده کردی؟

من الان شش روزه دارم میخورم ولی تغییری تو اشتهام به وجود نیومده بعد چند روز اشتها رو باز میکنه