2777
2789
عنوان

تب بچه ۳ ساله

238 بازدید | 19 پست

سلام خانوما پسرم از اول فرودین مریض شد سرما شدید خورد بردم دکتر با چه بدبختی خوب شد بعد ۳ هفته بعد اینکه داروش تموم شد خلط پشت حلق داشت دکترش بازم براش چرک خشک کن نوشت تا ۱۰ روز گفت بخوره وتا جمعه خورد و دوره داروهاش کامل دادم اما بعد از یک روز یعنی از شنبه شب دوباره تب کرده یعنی بازم سرما خورده ولی هیچ علائمی بجز تب نداره واقعا دلم میسوزه براش خیلی لاغرشده بچم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاء الله كه سلامتيش رو بدست مياره 

فعلا تبش رو كنترل كن بهش هر روز شربت ابليمو عسل بده 

سوپ مقوي بده ميوه بده بخوره  

تبش كامل قطع شد بدنش رو روغن مالي كن 

يه مدت هم بيرون نرين تا به لطف خدا خرب بشه 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

بمیرم دختر منم از یازده فروردین سرما خورد سه بار دکتر بردم، دیشب از سرفه خفه شد تا صبح منم زار میزدم، هرانچه که به عنوان دارو گیاهی و شیمیایی بود داده بودم، امشب رفتم یه داروخونه گفتم ترو قران چی دارین دخترم خفه شد ، شربت کالیک داد الهی خیر ببینه بعد از بیست روز با دو بار خوردن سرفه بچم قطع شد. امشب راحت خوابید. به نظرم شربت پاراکید یا بروفن بهش بده. من ترجیحم پاراکید هست. یا همون اول یه شیاف واسش بذار تا راحت شه بچه. خدا حفظش کنه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
سلام عزیزم کاش یه آزمایش میداد یوقت جاییش عفونت‌ نکرده باشه دور از جونش دعای نور هم براش بخون فوت ب ...

از شانس من خوردیم تو تعطیلات مرسی بابت راهنمایی گلم 

بمیرم دختر منم از یازده فروردین سرما خورد سه بار دکتر بردم، دیشب از سرفه خفه شد تا صبح منم زار میزدم ...

مرسی عزیزم خدا دختر شمارو حفظ کنه ایشالا بلا از همه بچه ها دورباشه 

کار خوبی میکنی ان شاءالله که چیزی نباشه ولی خب آزمایش بده خیال خودت راحت میشه

اره حتما باید بگم ازمایش بنویسه بعد ببخشید شما درجریانین ک ازمایشش ناشتا هست ازمایش خون معمولا یا ادرار؟