2777
2789
عنوان

بُعد پنجم زمین

464 بازدید | 6 پست

خانوما اینک من تناسخ رو صدرصد قبول دارم به کنار،ولی کسی راجب این مسعله که میگن یع دوره ده ساله برای زمین اغاز شده و هرکی بتونه به خود برترش دس پیدا کنه ،به بعد پنجم زمین میره ،و اینک میگن یه کسایی هستن که نمیخوان مردم به اگاهی برسن و میخوان نور خورشید کمتر به مردم برسه واس همین یه ابرهایی رو تولید میکنن که بهش میگن کمتریل اگ اشتباه نکنم،کسی راجب این مساعل میدونه؟من خیلی دلم میخواد تو مسیر اگاهی قرار بگیرم اگه کسی هست توضیح بده

کاش واقعی باشه و بتونیم بریم بعد پنج

من یسریارو تو اینستا دیدم که میگن تو بعد پنج هستن همه چی زیباتر و بهتره کلا مردم دارن رو به اگاهی چ حقیقت میرن ،زمین داره از تاریکی درمیاد اگه همه به اگاهی برسن،کاش منم بتونم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه درمورد تناسخ من ی چیزی بهت بگم که تجربه شخصیمه درست و غلطشو نمیدونم فقط ی حدسه ، مادربزرگم خیلی دلمون رو شکسته بود و من از ته دلم نبخشیده بودمش ، ی بار داشتیم میرفتیم مسافرت دم در خونه فامیلمونم بودیم که دیدم یه زنبور عسله ول کنم نیست همش دور سرم میچرخید هر جا میرفتم دنبالم میومد همون لحظه زنگ زدن گفتن ک مادربزرگم چند دقیقس که فوت شده ، خلاصه سوار ماشین شدیم ک ب سمت مقصدمون بریم دیدم این زنبوره دنبال ماشین داره بال بال میزنه میاد حدود دو سه ساعت بعد رسیدیم ی شهر دیگه پیاده شدم از ماشین دیدم اا همون زنبوره باز اونجاس دورم ویز ویز میکنه همش فک میکنم روح مادربزرگم بود اومده بود ازم طلب بخشش کنه 

عزیزدلم چه جالب ،خدا رحمتشون کنه

خدا رفتگان شمارم بیامرزه ، اخه بعد از فوتش تا یه مدت بارها به خوابم میومد میگفت حلالم کن تروخدا گریه میکرد، واسه همین فک میکنم شاید واقعا اون زنبوره هم ب ایشون مربوط بود 

آگاهی یعنی ناظر بودن ..یعنی سکوت ذهن ....خودت درگیر اینچیزا نکن ...فقط آگاهانه زندگی کن 

قله سابقم 🌹امضام واسه شماست...بله شما☺...هروقت مشکلی پیش میاد که کاری از دستم برنمیاد به این فکر میکنم که ما مدت زیادی زنده نیستیم چرا باید انقدر فکر کنیم و غصه بخوریم ؟اینم مثل مشکلات دیگه میگذره چه خوب چه بد ....ببین چه زود بزرگ شدی ...همینقدرم زود دنیا رو ترک میکنی ...اگه الان تو زندگیت مشکلی هست که تو راهی واسش نداری بسپار به خدا ...بلندشو یه دمنوش یا هرچی که حالت خوب میکنه بخور راستی کنارشم حتما یه شکلات 🍫 بخور  مزه شکلات میبررررررتتت به دنیای کودکی ...غصه نخور اینم میگذره خداهست هوامون داره ....به خودم قول دادم که اصلا زندگیرو سخت نگیرم .....توام نگیر ....خدا خودش میدونه چجوری حلش کنه ...فقط تو بخواه باقیش باخدا،😍🤲...حالا که حالت خوبه واسه منم دعا کن ...دوستت دارم ..❤️راستی میدونی من نه کودکی کردم نه نوجوانی دیدم نه جوانی... اینارو گفتم فکر نکنی صدام از جای گرم بلند میشه.... دلتو از کینه پاک کن اونجا جای خداست لطفا نزار آلوده شه... تو خودت تو خونه آلوده زندگی میکنی؟ راستی یه روزی انتخاب کنین که تو اون روز فقط خودتون باشین و تنها... به خودتون فکر کنین تو تنهاییه که آدم میتونه استعدادشو.... ضعفاشو و... پیدا کنه و درستش کنه.... هرکسی از زندگیت رفت بزار بره کائنات  بهترشو واست میفرسته باور کن... انقدری قوی باش که رفتن کسی نابودت نکنه.... منم مثل تو موی سفید تو سن کم زیاد دارم ولی قشنگه چون اینا تجربه های من از زندگیه.. خجالت نکش لازم نیست همیشه رنگشون کنی... راستی میدونستی خیلی زیبایی 🥰🌹نوبت ماهم میشه که آرزومون لمس کنیم و از خوشحالی جیغ بکشیم و بگیم خداییییییا شکرت... همین الان خودتو تو اون لحظه تصور کن و بگو خدایا شکرت...با هر بهم ریختگی بهم نریز.. این بهم ریختگیا داره تورو واسه خواستت آماده میکنه 🌹من ناامید نیستم نوبت من و توام میرسه بهت گول میدم ✨به خودکشی فکر نکن زندگی زمینی نزار سوخت بشه تو اومدی به خدا ثابت کنی که میتونی ادامه بدی 🌹ادامه بده یه روزی قرار اینارو واسه همه تعریف کنی 🌹