2777
2789
عنوان

سقط جنین😢😢

561 بازدید | 4 پست

خانوما ۲۴ روز پیش توی ۱۸ هفتگی بخاطر نقص جنین سقط داشتم... ازون روز خونریزی دارم کم...همراه با ترشحات موکوسی...

فردای سقط سه سانت بقایا داشتم...

۳ روزه درد دارم توی لگن و شکم و رحم...امروز جوری درد داشتم با تهوع ک سه بار مسکن خوردم...صبح میرم بیمارستان... 

به نظرتون رحمم عفونت کرده؟ با دارو خوب میشه؟ بستریم نکنن😢😢😢😢😢

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

منم سقط داشتم عزیزم 

شاید بقایا داشته باشی 

من بقایا هم نداشتم اما تا مدتها خونریزیم ادامه پیدا کرد تا با ال دی قطع شد

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
منم سقط داشتم عزیزم  شاید بقایا داشته باشی   من بقایا هم نداشتم اما تا مدتها خونریز ...

من فردای سقط سونو شدم بقایا داشتم

به نظرت بستریم میکنن؟ اخه امروز خیلی درد شدیدی داشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم عزیزم💔

ولی ۱۸ هفته بزرگ بوده دیگه مگه زایمانش نکردی؟ حتما پیگیری کن عفونت نگیری

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
متاسفم عزیزم💔 ولی ۱۸ هفته بزرگ بوده دیگه مگه زایمانش نکردی؟ حتما پیگیری کن عفونت نگیری

اره زایمان کردم... نمیدونم خیلی حالم بده