2777
2789
عالیه ما 2 هستیم  سردی پارکینگ و سرو صدای پارکینگ نمیاد داخل اگه چیزی بشه آسانسور قط بشه خیلی ...

ما طبقه اولیم دیوونه شدیم از صدای پارکینگ و همسایه طبقه بالاییمون.انشالله خدا کمک کنه هروقت بخوابم عوض کنیم یا طبقه دوم یا سه

نظر خواهیه خب میتونی شرکت نکنی

خوب منم نظرمو گفتم 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه طبقات وسط بهترین طبقه ساختمونن .رفت و آمد تو این طبقات کمتره نه مشکلات طبقه اول رو داره مثل کمبود نور بوی فاضلاب سرو صدای پارکینگ و نه مشکلات طبقه آخر رو داره مثل مشاع بودن پشت بام و رفت و آمد همسایه ها نم دادن سقف به خاطر خرابی ایزوگام .اتلاف انرژی سرد بودن تو زمستون و گرم بودن تو تابستون 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
من طبقه اخر دوست دارم .تگر وسط باشم باید اسانسور داشته باشه.

منم عاشق آخرم .هر جا هم میرم میگم طبقه اخر میخام خیلی دنج .همیشه آفتاب هست کل شهر ویوو دارم طبقه بالاییم سر و صداش نمیاد.ب پشت بومم دسترسی دارم😂

منم عاشق آخرم .هر جا هم میرم میگم طبقه اخر میخام خیلی دنج .همیشه آفتاب هست کل شهر ویوو دارم طبقه بال ...

منم دوست دارم.ما خونه مون طبقه سومه جلو و پشت بالکن داره .فقط پارکینگ نداره مجبوریم بفروشیم

نظر نگفتی گفتی اگه بگیم خوب نیست چی میشه !مگه باید چیزی بشه میخوام بدی و خوبیشو اونا ک تجربه دارن بگ ...

ببین خودت چجوری راحتی 

بعضیا چهارم راضین 

بعضیا اول 

بعضیا .....

مهم خودتی که ببینی و بسنجی و قشنگ فکر کنی و راهتو بری 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
منم دوست دارم.ما خونه مون طبقه سومه جلو و پشت بالکن داره .فقط پارکینگ نداره مجبوریم بفروشیم

چ خوب دو کله ست.ایشالا بهترشو بخری.ما پارسال گذاشتیم فروش خیلیا میگفتن چون طبقه آخره کمتر بدید. البته آسانسور داره.پارکینگ خوبه ولی من واحد خوش نقشه و خوش نور ترجیح میدم ب پارکینگ دار  

چ خوب دو کله ست.ایشالا بهترشو بخری.ما پارسال گذاشتیم فروش خیلیا میگفتن چون طبقه آخره کمتر بدید. البت ...

اره ولی سرقت خیلیییی زیاد شده .شوهرم ی شب ماشیو خونخ مادرش بیرون گزاشت صندوقشو خالی کردن

شهر پردیس به دلیل موقعیت قرارگیری عالی که داره، بهترین گزینه برای سکونت و یا سرمایه گذاری رو داره.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در شهر پردیس فعالیت داره و میتونه بهترین گزینه هارو با توجه به بودجه شما و طرح های ویژه ای که در اختیارتون میزاره بهتون ارائه بده. تماس با 09331003696 / 02176295600  سایت شرکت ایران ملک: https://irmelk.com