2777
2789

شنا دوست دارم. کلاس آموزشی نمیزارم که چیزی یاد بگیره ترجیح میدم جایی باشه که بازی کنه 

مثل شنا یا ژیمناستیک

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زبان و بلز

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
شنا دوست دارم. کلاس آموزشی نمیزارم که چیزی یاد بگیره ترجیح میدم جایی باشه که بازی کنه  مثل شنا ...

شنا منم دوست دارم یاد بگیره،ژیمناستیک خوبه اما شنیدم ۶به بعد خوبه اگر تمرینات سنگین باشه و کششی نباشه به صفحات رشد آسیب میزنه....

سبزوار وطن من ...
زبان گفت زوده۶به بعد،بلز چیه

زبان با بازی و کارتونه 

من پسرمو از سه سالگی فرستادم الان معنی کلی کلمه رو میفهمه

بلز همون اسباب بازی که دوتا چوب داره میزنی صدا میده سرچ کن😀

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

من متخصص آموزش زبانم

اون دوستانی که گفتن بچه را زبان بفرستید این کار نکنید❤️

بهترین سن شروع زبان از ۸ و ۹ سال به بعد هست

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
من متخصص آموزش زبانم اون دوستانی که گفتن بچه را زبان بفرستید این کار نکنید❤️ بهترین سن شروع زبان ا ...

عزیزم منی ک گفتم خودم مدرسم 

منظورم از زبان فرستادن این نیستش ک یه کیف بزارع رو کولش بفرستتش آموزشگاه 

الان دیگ مثل قبل نیست این بچهارو میبرن خانه کودک اونجا درصد بیشتر بازی میکنن و همزمان نهایت سه تا کلمه بهشون یاد میدن همین 

خیلیا هستن ک خودشون استادن بچهاشون دارن دوزبانه بار میارن از همین سن حالا باز دیگه هرجور صلاح می‌دونن اجباری نیست پیشنهاد بود ... 

عزیزم منی ک گفتم خودم مدرسم  منظورم از زبان فرستادن این نیستش ک یه کیف بزارع رو کولش بفرستتش آ ...

مرسی عزیزم دختر من از کارتن های ک نگاه می‌کنه اعداد رو به انگلیسی تا ده شمارش می‌کنه و البته حروف داره تقریبا یاد میگیره،اگر بخوام تو خونه دوزبانه آموزش بدم چیکارباید بکنم

سبزوار وطن من ...
عزیزم منی ک گفتم خودم مدرسم  منظورم از زبان فرستادن این نیستش ک یه کیف بزارع رو کولش بفرستتش آ ...

بحث خیلی مفصلی داره و اینجا جاش نیست 

منم چندین ساله دارم کار میکنم و نظرات را گفتم

هرکسی مختاره 😘😘❤️❤️

مرسی عزیزم دختر من از کارتن های ک نگاه می‌کنه اعداد رو به انگلیسی تا ده شمارش می‌کنه و البته حروف دا ...

کارتن خیلی خوبه ک نگاه می‌کنه 

بعلاوه، آهنگای کودکانه هم می‌تونه خوب باشه 

یه روتین رو درنظر بگیرین بصورت منظم 

ولی تایمی که باهاش کار میکنین زیاد نباشه ک براش خسته کننده نشه 

یچیزایی مثل همون اعداد که خودتونم گفتین، رنگها، اسم میوه و غذا، اسم حیوانات، لباسها، اسباب بازیها، اعضای بدن، قسمت مختلف خونه یا بعضی از وسایل ساده، صفت‌ها... و خلاصه اینجور چیزارو بهش یاد بدین 

همشو باهم تو یه جلسه نیارین فرضا اگه قرارع اسم حیوانات رو یاد بگیره درحد سه تا کلمه برای یه جلسه درنظر بگیرین 

لازم نیست کل حیوانات رو یاد بگیره یعنی انواع و اقسام حیوانات اهلی وحشی خونگی ... یا مثلا اسم بچهای حیوانات هم یاد بگیره سخت گیر نباشین 

من یه کاری ک برای حیوانات انجام دادم بچها خیلی دوسداشتن 

برو خاموش کردم و فلش گرفتم سمت برد بچها میومدن با دوستاشون حیوونارو درست میکردن اسماشون میگفتن 

(و یچیزی ک خیلی مهمه تو قالب بازی باهاش کار کنین 

کاردستی درست کنین نقاشی بکشین 

یه اینک تایم براش درنظر بگیرین 

برای چیزایی ک یاد میگیره جایزهای کوچیک بخرین))

مثلا می‌خوای رنگارو بهش یاد بدی سه تا بادکنک براش بخر آبی قرمز سبز بعد با بازی و با استفاده از اون بادکنک‌ها این سه تا رنگو بهش یاد بده وقتی رنگارو یاد گرفت بادکنکارو قاطی کن بهش سه تا رنگ رو به انگلیسی بگو 

و بگو این سه تا رنگو از بین بقیه جدا کنه بده بهت 

یسری از کارایی ک انجام میدی رو انگلیسی بهش بگو منظورم کلمست

مثلا افعال catch  throw kick رو با بازی با توپ بهش یاد بده 

غمگین و خوشحال و عصبی و گرسنه و تشنه و گرم و سرد و... اینارو با زبان بدن بهش یاد بده 

ببین اینایی ک گفتم درحد چندتا مثال بود ک بگم قرار نیست یه کتاب بزاری جلوش و شروع کنی یاد دادن .. 

همشو بصورت غیرمستقیم و با سرگرمی کار کن که براش جذاب باشه