2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثلا ۵۰۰ تومن بیشترم بشه عب نداره

تو دوستت رو بیشتری میشناسی ببین درسخونه براش لوازم تحریر گوگولی یا کاغذ دیجیتالی و یا کتابخوان بخر یا گیمره براش موسی یا هدفونی چیزی بخر یا طرفدار مدهای جدیده براش لباس بخر یا اگه به خودش میرسه بدلیجاتی یا لوازم آرایشی اگه کلا بیخیال همش هست وسایل دکوری بخر و یا همش و باهم بخواد کلا ولش کن😂🤦🏻‍♀️ولی باید ببینی از چی خوشش میاد اگه مثل من هم عاشق ناخوناش باشه و نده که کاشت کنن براش وسایل حرفه ای برا طراحی اینا ناخن بخر که برا من هرکی بخره عاشقش میشم😂🤦🏻‍♀️ولی میتونی براش آینه هوشمند که نور اینا داره و ... یا تابلو شنی یا اگه گل خیلی دوست داره براش گل خاص بگیری یا اگه از اونایی هست که اینیستا خیلی می‌ره و از گوشی زیاد استفاده میکنه و عکس میگیره اینا براش قاب گوشی و پایه اینا بگیری یا ماگ حرارتی یا معمولی اگه هم خودش رو مثل بچه ها می‌کنه و عروسک اینا دوست داره میتونی عروسک های گوگولی اینا بخری براش یا چراغ خواب ها که الان مدل های خیلی متنوع و خوشگلی ازش اومده، میتونی گردنبند ست مگنتی اینا بگیری که یکیش رو تو بندازی یکیش رو اون که بازم مدل های جدیدش خیلی خوشگله فکر کنم دیگه هیچی نمونده باشه 😂😂🤦🏻‍♀️چقدر بیخیال بودم نشستم اینقدر تایپیدم 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست