2777
2789
عنوان

ترمیم دندون شیری

2293 بازدید | 24 پست

سلام

دندون آسیاب دخترم خراب شده، بردم دکتر گفت باید روکش بشه

دختر من اصلا نمیشینه خیلی ترسوعه 

آزمایش به زور میگیریم ازش

دکتر گفت اینجوری باید بیهوش بشه

حالا میخوام ببرم دکتر دیگه

تجربه ای در این زمینه دارید؟

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

لطفا اگر  نظر یا تجربه ای دارید بفرمایید. بعد میام میخونم❣️

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

خوب بکشه 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند سالشه،من ۵ سالگی دخترمو بردم کلینیک کودک،اولش خیلی جیغو داد کرد ولی بعد آرومش کرد دکتره،بستگی به دکترتون داره که بلد باشه با بچه تا کنه الان ۴ تاشو روکش کرد بار بعدی با اشتیاق رفت دخترم،بعد تو ده دقیقه دوتارو پر کردو روکش،جای وارد ببر

ببر دکتر دیگه اگه نشد دیگه چاره ای نیست باید با بیهوشی درست بشه  بعضی دکترای اطفال خیلی خوبن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

اگر درد داره و روی غذا خوردنش تاثیر گذاشته حتما درست کن

من دخترم کشید دندون جلو رو گفت بکش سال دیگه در میاد 

اگر هنوز وقت افتادنش نیست درستش کن 

نگران نباش خیلی از بچه‌ها با بیهوشی تمام دندونای خرابشون رو درست میکنم توی یک جلسه

اره دندون اسیا شیری رو روکش میکنن معمولا

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

من دخترم 8سالشه دوتا دندون های اسیاب شیری ش خراب شده بود اون هفته بردم برای عصب کشی وپرکردن وروکش هم گذاشت اصلا فکرشو نمیکردم بزاره چون یه آمپول هم میخاد بزنه فقط اشک میریزه ونمیزاره. ولی دکترش خیلی وارد بود متخصص اطفال بود اصلا بهش آمپول نشون نداد اول یه ژل سر کننده لثه براش زد بعد من در چشماشو گرفتم امپول بی حسی زد اصلا دخترم نفهمیده بود براش امپول زد بعد بهش همه چیو توضیح دادکه میخام با مسواک برقی دندونتو تمیز کنم دخترمم هیچی نگف وراحت نشست کارش انجام شد اگه ببری یه جا متخصص اطفال کارشونو بهتر بلدن با بچها چجور صحبت کنن

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️
خب هنوز ک وقت افتادنش نیس ...اون قدیم بود دندون بچه ها رو میکشیدن ...

چ جالب نمیدونستم 

بعد بیفته با روکش میفته یعنی؟

پرام ریخت😑قبلا تا ی چی میشد سریع می‌کشیدن دندونو

نه عزیزم دندونای آسیاب تا ۱۲ سالگیه کودک هستن برا خوردن مشکل دار میشه

مگه چند سالشه 

خواهرای من از ۸ سالگی تموم دندوناشونو کشیدن الان در اومده 

البته یه دکتر دیگه بردیم میگفت عصب کشی کنه و ... گفتیم باوا بیخیال چرا اینهمه اذیت بشه

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
چ جالب نمیدونستم  بعد بیفته با روکش میفته یعنی؟ پرام ریخت😑قبلا تا ی چی میشد سریع می‌کشیدن دن ...

اره عزیزم ...من خودم یادمه تو هفت سالگی دو تا دندونم کشیدن ...اما پسرم و از سه سالگی مرتب بردم دندونپزشکی