2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 13381 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همتون بخاطر نظراتتون ممنونم دوستان خوبم ، همینکه هرکدومتون خودتون رو جای من گذاشتید و نظرتون رو گفتید برای من خیلی با ارزشه ،برام دعا کنید تصمیمی رو بتونم بگیرم که به مصلحت خودم و خانوادم باشه ❤❤

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
من که بیشتر از ی بچه حوصلشو ندارم. با ۳ تا بجه تا اخر عمر اسیری

نه بابا بستگی داره چقدر بچه رو به خودت وابسته کنی

منم تازه بچه هام از آب و گل در اومده بودن آنقدر برای خودم برنامه چیده بودم اما دوباره ناخواسته باردار شدم همه برنامه هام بهم خورد الآنم که توی ماه ۵ هستم هنوزم نتونستم با خودم کنار بیام 

نمیدونم چرا آدم عمرش و باید صرف بچه ها کنه .  اگه بخوای تنها باشی  وقتی پیر شدی با ۷ تا بچه هم میشی ربطی به تعداد نداره فقط بدن خودتون رو داغون میکنین و زودتر پیر میشین و به غصه هاتون اضافه میشه چون هر بچه ای مشکلات خودش رو داره 

ببخشید ازتون میپرسم چون خودم یدونه دارم و تصمیم واسه دومی خیلی سخته..شما که دوتا داری چطور میتونی خو ...

این شب بیداری ها و سختی ها هم لذت خودشو داره بعد یه مدت که بگذره خودت دلت براشون تنگ میشه حالا بذار کوجولوت بزرگ تر بشه 

عزیزم من شرایط شمارو داشتم ، با این تفاوت که چهارمی  و دوست داشتم بیارم و الان چهارمیم تو راهه شکر خدا😍😍 

همیشه دوست داشتم ۴ تا داشته باشم ، با این که شدیداً علاقه دارم درسمو ادامه بدم و بچه هام هم بزرگ شده بودن و حتی شرایط سرکار رفتنم هم مهیا شده بود اما به لطف خدا چهارمیم رو باردار شدم و با آغوش باز و دل آرام درسو کار رو گذاشتم برای یه فرصت دیگه 

البته چند سال بود که چهارمی میخواستم و نمیشد و من که دیگه ناامید شده بودم کم کم رفتم سراغ علایقم اما در کمال ناباوری باردار شدم 😍😍😍

بنظر من برا سایر فعالیت ها وقت هست اما توانایی باروری از دست می ره، حوصله کم میشه، اختلاف سنی بچه ها زیاد میشه و ... 

خلاصه که میارزه آدم بخاطر بچه چند سال صبوری کنه

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
یه سوالم من بپرسم؟  باور کنید قصدم بی ادبی نیس ولی برام سواله واس چی دوست دارید سه تا یا چهار ت ...

سلام ، ترس از  تنهایی که یه واقعیت انکار نشدنیه هر چند که خیلیا حاشا می کنن امت حقیقته، تعارف که نداریم، قرن آینده قرن تنهاییه، اما گذشته از اون و مهمتر ، تربیت و رشد اجتماعی بچه هاست، تک فرزندی یا حتی دو فرزندی آسیب داره، خصوصا تک فرزندی ، خیلی هم آسیب داره 

هم برا بچه هم برا پدر مادر

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍