2777
2789
عنوان

خسته شدممم😭😭

224 بازدید | 20 پست

من عنم تو هرچی درسه، هرچی کتابه چرته که پدرمونو دراوردن 

عاقاا به پیر به پیغمبر من ریاضیو نمیفهممم خو چیکار کنم گناهم چیه😭😭😭😭😭چ غلطی کنمممم

افسرده شدممممم 

عنم تو امتحاناتت😭😭

معلومه بچه سالی 

کلاس چندمی؟ 

اگه با نظرم مخالفی محترمانه جواب بده بد حرف بزنی رید*ه میشه بهت گفته باشم با‌شه اوکی ما زشتیم ولی خداروشکر هر وقت صورتمون رو می‌شوریم مژه و ابروهامون سرجاشه!    درضمن اگه آقا بودی و باهات گرم گرفتم جوگیر نشو حتما اشتباهی گرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر این روزا رو گذروندم😅من مدرسه نمونه بودم و خیلی بیشتر بهمون سخت میگرفتن یه کتابای عجیب غریبی رو مجبورمون میکردن بخونیم مغزم اصلا نمی‌کشید جوری ک تو خونه گریه میکردم میگفتم منو ببرین یه مدرسه دیگه

نابودش کردی خخ

آخه آدم بزرگا اینجوری حرف نمیزنن با اینکه خسته بشن حتی 

اگه با نظرم مخالفی محترمانه جواب بده بد حرف بزنی رید*ه میشه بهت گفته باشم با‌شه اوکی ما زشتیم ولی خداروشکر هر وقت صورتمون رو می‌شوریم مژه و ابروهامون سرجاشه!    درضمن اگه آقا بودی و باهات گرم گرفتم جوگیر نشو حتما اشتباهی گرفتم 
چه طرز حرف زدنه اخه

بچه است خب 

حتما کلاس پنجم یا ششمه! 

منکه همش ریاضی تجدید میشدم تابستونم با بدختی پاس میکردم دانشگام‌همینطور ولی لیسانس،گرفتم🤣

اوه من تو دوران مدرسه ک اصلا رد نشدم ،دانشگاه هم فقط یه امتحان خواب موندم بقیه رو همه پاس کردم

منکه همش ریاضی تجدید میشدم تابستونم با بدختی پاس میکردم دانشگام‌همینطور ولی لیسانس،گرفتم🤣

ببین من ریاضی امتحان نهاییو خرداد افتادم، شهریور دادم باز افتادم، دی ماهش با هزار تا بدبختی پاس شدم🤣

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲