اگه با نظرم مخالفی محترمانه جواب بده بد حرف بزنی رید*ه میشه بهت گفته باشم باشه اوکی ما زشتیم ولی خداروشکر هر وقت صورتمون رو میشوریم مژه و ابروهامون سرجاشه! درضمن اگه آقا بودی و باهات گرم گرفتم جوگیر نشو حتما اشتباهی گرفتم
خداروشکر این روزا رو گذروندم😅من مدرسه نمونه بودم و خیلی بیشتر بهمون سخت میگرفتن یه کتابای عجیب غریبی رو مجبورمون میکردن بخونیم مغزم اصلا نمیکشید جوری ک تو خونه گریه میکردم میگفتم منو ببرین یه مدرسه دیگه
آخه آدم بزرگا اینجوری حرف نمیزنن با اینکه خسته بشن حتی
اگه با نظرم مخالفی محترمانه جواب بده بد حرف بزنی رید*ه میشه بهت گفته باشم باشه اوکی ما زشتیم ولی خداروشکر هر وقت صورتمون رو میشوریم مژه و ابروهامون سرجاشه! درضمن اگه آقا بودی و باهات گرم گرفتم جوگیر نشو حتما اشتباهی گرفتم
منکه همش ریاضی تجدید میشدم تابستونم با بدختی پاس میکردم دانشگامهمینطور ولی لیسانس،گرفتم🤣
ببین من ریاضی امتحان نهاییو خرداد افتادم، شهریور دادم باز افتادم، دی ماهش با هزار تا بدبختی پاس شدم🤣
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲