2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 36 پست
عزیزم انشالله خوشبخت باشی چندوقت بعدش ازدواج کردی الان راضی هستی؟

من دوسال ونیم بعدش ازدواج کردم فک کنم بهترین مرد دنیا رو دارم....

۳هفتس اومدم شهرمادرم عملکرده صداش درنیومد حتی غرنزد تازه پول عمل مادرمو کمک کرد کلی مرغ برنج روغن خرید براشون دطت خونوادم تنگه😔

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 
آقای اون؟ گاهی از یه اتفاق بهم میریزم اما حکمت خدا رو متوجه نمیشیم،خدا صبرت بده و الهی یه بچه سالم ...

ینی خیلییی بهترازاونه

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم بچم فوت کرد والان با ی اقای خیلی بهترازدواج کردم

اهان

بسلامتی

عشقتون پایدار

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
بچت چندوقتش بود عزیزم مردی که زنشو ازخوته بندازه بیرون مرد نیس شوهرمنم چندین بار انداخته بیرون دعو ...

کاش شوهر منم .منو پرت کنه بیرون 

هر چقدر میگم توافقی طلاق بگیریم 

قبول نمیکنه 

دعا کنید ازش راحت بشم 

خیلی عذابم میده

من دوسال ونیم بعدش ازدواج کردم فک کنم بهترین مرد دنیا رو دارم.... ۳هفتس اومدم شهرمادرم عملکرده صداش ...

خداروشکر عزیزدلم

خدا حفظش کنه برات انشالله هرروز زندگیتون شیرین تر بشه

خدا خیرش بده و صدبرابر براش جبران کنه

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

عزیزم شما الان حالت بده.. حق داری و شوهرت متاسفانه نمیتونه درک کنه شرایطتو.. ولی صبر کن زمان بگذره شاید حالت بهتر شد

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
خداروشکر عزیزدلم خدا حفظش کنه برات انشالله هرروز زندگیتون شیرین تر بشه خدا خیرش بده و صدبرابر براش ...

آمین🕊💚ممنونم خدابهتون سلامتی بدع دعاکنید نی نی داربشم

کاش شوهر منم .منو پرت کنه بیرون  هر چقدر میگم توافقی طلاق بگیریم  قبول نمیکنه  دعا ...

ای بابا حالا شوهر من ازخداشه جداشیم نامرد

عزیزم انشالله مشکلت حل شه و خداحاجت دلت رو بده

ای بابا حالا شوهر من ازخداشه جداشیم نامرد عزیزم انشالله مشکلت حل شه و خداحاجت دلت رو بده

من از شوهرم متنفرم 

شکاک 

بددهن 

عصبی 

پرخاشگر 

فخرفروش 

خودپسند 

ازش خسته شدم 

کاش میشد از این زندگی تموم شم از اول شروع کنم 

البته با پسرم 

عزیزدلم قربون دلت بشم خدا صبر زیادی بهت بده به حق حضرت رباب. ببین کلا یکی دوماهی  برو خونه مادرت. شوهرت هم باباش بوده اونم داغونه. مردها گریه نمی‌کنند اینکه رفتارشون گاهی اینجوری میشه.