2789
عنوان

طلاق

858 بازدید | 36 پست

سلام شوهرمن خیلی وابسته مادرشه هرچی اون بگه همونه حتی مادرش درآمد پسرش را می دونست ولی من زنش بودم هیچی نمیدونستم براش یه نامحرم بودم .پارسال بچه دار شدم همه خانواده اش توی بچه داری دخالت میکردند ولی بچه ام چندهفته است فوت کرده .پنج شنبه شوهرم میخاست بره خونه مادرش من گفتم حالم خوب نیست که منو از خونه بیرون کردودرو قفل کرد خودش رفت منم به پدرومادرم گفتم اومدن ولی دیگه گفتم طلاق میگیرم و تمام حق وحقوقمو ازشون میگیرم ‌.تواین سه سال که باهاش بودم اصلا یه روز خوش نداشتم .کاش برمی گشتم به عقب و هیچ وقت ازدواج نمیکردم برام دعا کنید هرچی مصلحت خداست .خدا کمکم کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روح بچت شاد،😟😔 انشالله که هرچی خیره برات پیش بیاد

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

دقیفا بچم ۲۰هفته بود🥲💔مرد توشکمم باعث البته اون خونوادش بودن جداشدم حالا بااقای اون ازدواج کردم

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 

اون بچه که فرشته است، قرین رحمت الهیه.نیازی نیست بگم خدا بیامرزدش.

اما خدا واقعا  بشما  مخصوصا  شما که مادرش هستین، صبر بده، خییییلییییی  سخته تحملش.

خانم الان در مورد طلاق تصمیم نگیرین، شما هنوز درگیر بحران فوت بچتون هستین. 

تو بحرانهای بزرگ، تصمیمات کوچک هم نگیرین، چه برسه به تصمیمات  بزرگ!!!

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
دقیفا بچم ۲۰هفته بود🥲💔مرد توشکمم باعث البته اون خونوادش بودن جداشدم حالا بااقای اون ازدواج کردم

عزیزم انشالله خوشبخت باشی

چندوقت بعدش ازدواج کردی

الان راضی هستی؟

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

آقای اون؟

گاهی از یه اتفاق بهم میریزم اما حکمت خدا رو متوجه نمیشیم،خدا صبرت بده و الهی یه بچه سالم و قشنگ بهت بده،اگر بچه ت بود شرایط ت خیلی سخت تر بود

الهی که زندگی روی قشنگش و بهت نشون بده

ببخشید متوجه پستتون نشدم.

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!