2777
2789
عنوان

شما چقد میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 63 پست
خساست که شاخ و دم نداره بگم میدن ولی چقدر باید بگی انکار داری گدایی میکنی آدم خسته میشه طرف خودش بای ...

ای بابا

شاید فکر می‌کنن بهت پول بدن می‌ری تو مسیر نادرست خرج می‌کنی یا نه؟مثلا رفیق بازی

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

شاید سر قبر خودمون بعد بابای من اگ داداشم ازش چیزی بخواد زودی بهش میده ولی من بخوام کلی سوال میکنه و ...

من برادرام خیلی غرور دارن اصلا چیزی طلب نمیکنن  واقعا خیلی بده اینجوری تو این اوضاع بیکاری و گرونی  اینم جوون باشی  با دوستات بخوای بگردی ولی جیبت خالی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون شهر دیگه ای دانشجوام پول میدن دیگه ندن از گشنگی می‌میرم خو😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

رشته گرافیک  کتاب پی‌دی اف وسایل هنری در همون شرایط خیلی ضروری و ارزون‌تربن برند. شهر خودمون ...

عزیزم امیدوارم هرچه زودتر شرایطتون عالی بشه❤

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ای بابا شاید فکر می‌کنن بهت پول بدن می‌ری تو مسیر نادرست خرج می‌کنی یا نه؟مثلا رفیق بازی

نه بابا . کلا مسولیت گردن نمیگیره البته قسمت مالیش رو  . کافیه بری بیرون هزار جور سوال میکنه  کجا میری ؟ یبار نمیگه پول داری  که داری میری بیرون ؟؟