2777
2789
عنوان

شما چقد میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشجویی؟ کتاب و مانتو و خوابگاه و...چی؟

رشته گرافیک 

کتاب پی‌دی اف

وسایل هنری در همون شرایط خیلی ضروری و ارزون‌تربن برند.

شهر خودمونم

اجازه نمی‌دن برم سرکار دانشگاه هم به زور می‌رم. گاهی با همین گرافیک درآمد دارم که وسایل هنری بازم رو می‌خرم اما خب خودشون می‌گن چیزی لازم داری بگو اما می‌دونم ندارن...

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

چرا از خانواده انتظار نداشت؟؟؟ مگه مسئول رفاه و آسایش ما نیستن ؟؟ ما پسر نیستیم که خانواده انتظار دا ...

دیگ وقتی ی جوری رفتار میکنن که ادم ناراحت میشه واقعا انتظاری نداره ادم 

مثلا من کتونیم پارع شده بود گفتم کتونی بخرم گفتن مشکی داری حالا بعدش اصرار میکنن ک نه ناراحت شدی بخر ولی دیگ دلم نمیخواد یا دلم کیف میخواست گفتن این همه داری دیگ سفید واسه چیه یا اصن جرعت نمیکنم بگم برای ریزش موم فلان چیز و میخوام هزار تا عیب روش میزارن مجبورم کلی صبر کنم پول جمع کنم بخرم 🥲

دیگ وقتی ی جوری رفتار میکنن که ادم ناراحت میشه واقعا انتظاری نداره ادم  مثلا من کتونیم پارع شد ...

درکت میکنم  چی میگی منم دقیقا مثل خودتم .  ولی خب خدا بزرگه اینطوری نمیمونه.  نمیدونم پولاشون رو میخوان سر کدوم قبری بریزن 

خب چرا نمی‌دن؟

فک میکنن ولخرجیه من قبلا چادری بودم یعد اصن عادت نداشتم پالتو و پافر اینا بپوشم بعد ی سالیه ک نمیزارم گفتم ی بار اینا و امتحان کنم هر دو رو خریدم گفتن چ خبره 😐😐 در صورتی ک اخرین پالتویی ک داشتم واسع بچگیم بود با چادر فقط مانتو میشه پوشید 

درکت میکنم  چی میگی منم دقیقا مثل خودتم .  ولی خب خدا بزرگه اینطوری نمیمونه.  نمیدونم ...

شاید سر قبر خودمون بعد بابای من اگ داداشم ازش چیزی بخواد زودی بهش میده ولی من بخوام کلی سوال میکنه و فلان دیگ اصن ادم دلش نمیره من به اینک شوهرم کنم امیدی ندارم حتما ی خسیس گیرم میاد مگر اینک ی جا سر کاری برم

فک میکنن ولخرجیه من قبلا چادری بودم یعد اصن عادت نداشتم پالتو و پافر اینا بپوشم بعد ی سالیه ک نمیزار ...

اوووو خرج لباس کردی

اگه می‌رفتی کافه بازی چی می‌گفتن 😂

به نظرم ولخرجی نیست

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

خب چرا من خانواده‌ام ندارن منم نمی‌خوام ولی وقتی دارن چرا نمی‌دن؟

خساست که شاخ و دم نداره بگم میدن ولی چقدر باید بگی انکار داری گدایی میکنی آدم خسته میشه طرف خودش باید شعورش برسه  . من باید بگم تا بدن  وقتی هم میدن عذاب وجدان میگیرم فک میکنم از رو نارضایتی میدن