2777
2789

هیشکی نبوده والا 

دوران مجردی یه غروری داشتم فکر میکنم هیشکی لیاقت منو نداره 🤣

نمیدونم غرور بود چی بود؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم والا🤣

پسرا همسایه له له میزدن 

ولی محل هیچکدوم نمیدادم 

آخرم یکیشونکه از بقیه زرنگ تر بود  اومد خواستگاری 🤣

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
اولین دختری رو میبینم اینو میگه😁😂😂.چند سالته بوده؟ ی آدم کثیفی برای اینکه منو کنترل کنه نرم رو اع ...

الان که ۳۱ولی اونوموقع ۱۶ 

این پیش اومده که یک مدت منظورم 3ساله با کسی که دوسش داشتم بودم بعد ولم کرد دوماه بعد بهش پ دادم دیدم بعد چند روز یک دختر زنگ زد گفت زنشه 

و من مرگمو از خدا خواستم چون داغون شدم گفتم نکنه زندگی یکنفرو خراب کنم 

اونجا دلم به حال خودم سوخت چون از خانوادم دور بودم تو شهر غریب   دنیارو رو سرم خراب کرد 

غریبی که میگم هیچکیو نداشتم  حتی رفیق  که بهش دردمو بگم.   3روز بعد فهمیدم دختره رلشه زنش نیست 

یک هفته بعد پسره  اومد به غلط کردن افتاد 

ولی  کاری نکردم حتی دختر رو بعد ها شناختم   می‌تونستم ابروشو ببرم ولی نبردم 

کاربری دست 2نفر     زن علی   خدا همرو به عشقشون برسونه 🔗❤️Af
این پیش اومده که یک مدت منظورم 3ساله با کسی که دوسش داشتم بودم بعد ولم کرد دوماه بعد بهش پ دادم دیدم ...

ببین کنترل کردن اینکه مثلا کسی بهت محبت کنه برای اینکه کنترلت کنه بعد میخواد با غیره منطقی نشون دادنش تورو نابود کنه .تورو سردرگم می کنه .من ی پسری بود  خودم یسری تفکرات مزخرف داشتم ترم اول بودم به روش خندیدم اینم روش باز شد بعد یسری چیز ها رو مخش بود عصبیش می کرد برای اینکه منو کنترل کنه اومد از احساساتم سوع استفاده کرد درواقع اصلا بهم حسی نداشت بعده یکسال امروز تازه متوجش شدم ولی اصلا بهش پاندادم

پسرا همسایه له له میزدن  ولی محل هیچکدوم نمیدادم  آخرم یکیشونکه از بقیه زرنگ تر بود &nbs ...

منظوره حرفمو اشتباه متوجه شدید شخصی ک میخواد روتون تسلط داشته باشه مثلا من میخوام شمارو کنترل کنم تا ب هدفش برسه یا ی کاری براش انجام بدید میام ب شما ابراز علاقه می کنم

منظوره حرفمو اشتباه متوجه شدید شخصی ک میخواد روتون تسلط داشته باشه مثلا من میخوام شمارو کنترل کنم تا ...

میدونم چی میگی .من کلا باهیچ پسری دوست نشدم 

اینو کلا گفتم میخواستم بدونی سرگذشت یه آدم مغرور چی شد 😁