2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخه خیلی میگن عمل کن خودمم دیگه تصمیم گرفتم کنم

نکن خواهر خیلی شانسی شانسی هست

من نوبت داشتم ۲۹ همین فروردین کنسل کردم ۶۰ تومن قرار بود بدم دکترم بیعانه اشم دادم ولی کنسل کردم 

از خود دکتر ی سوال ساده کردم صادقانه جوابمو گفت منم کنسل کردمش

عه پیش کدوم دکتر

پیش شهرجردی میخاستم برم بهزاد شهرجردی

ازش پرسیدم  پنچ تا ده سال دیگه مشکل تنفسی خروپف ابریزش و چیز خاصی پیدا نمیکنم گفت ببین نه من هر دکتری بهت گفت صد درصد عمل بدون مشکل بدون عوارص الکی میگه ۷۰ درصد قصیه با من هست ۳۰ درصدش بافت دماغ خودت

ده سال زمان زیادیه که بگم هیچیت نمیشه

گفت تا یکسال اول تنفس تون یکم مشکله بعد خوب میشین ولی ده سال زمان زیادیه 

منم کنسل کردم 

مژهگلی میایی تلگرام الان؟؟

پیش شهرجردی میخاستم برم بهزاد شهرجردی ازش پرسیدم  پنچ تا ده سال دیگه مشکل تنفسی خروپف ابریزش و ...

اره ب منم گفت غضروف بینیت خیلی نازکه 

بعد از مدتی افتادگی پیدا میکنه 

از همین میترسم 

تو نت هم سرچ زدم ،نوشته اگه عمل موفقیت امیز نباشه 

بعدا از غضروف گوش یا قفسه سینه استفاده میکنن 

خیلی ترسیدم 

خیلی هم دوس دارم انجام بدم 

اره ب منم گفت غضروف بینیت خیلی نازکه  بعد از مدتی افتادگی پیدا میکنه  از همین میترسم&nbs ...

من کامپوزیت کردم خیلی پشیمونم  واقعا نیاز نداشتم 

عمل بینی امو دو دل شدم وقتیم اینو ازش پرسیدم دیگه هیچی همون روز به منشی اش گفتم کنسل کنه تعجب کرد گفت چی شده گفتم امادگیشو ندارم بیعانمم دادن چند روز بعد

واقعا نچرال بودن بهتره راحت بی دغدغه بخدا

من کامپوزیت کردم خیلی پشیمونم  واقعا نیاز نداشتم  عمل بینی امو دو دل شدم وقتیم اینو ازش پ ...

اره من شوهر مخالف سرسخته 

همش میگه ،من همینجوری باهات ازدواج کردم 

ولی بقیه بدون رودرواسی ،رک و راست هی بهم میگن 

عمل کن ، کلا اعتماد ب نفسمو از دست دادم 

ولی از لحاظی وقتی فیلم و عکس خودمو میبینم 

میگم خدایی بد هم نیس 

چکارش دارم ۳۰ و اندی باهاش گذروندم 

از این ب بعدشم میگذره 😂

اره من شوهر مخالف سرسخته  همش میگه ،من همینجوری باهات ازدواج کردم  ولی بقیه بدون رودرواس ...

ما اصلا اینجوری نیستیم یعنی شهرمون یجوره کسی واقعا نمیگه عمل کن فلان خیلی مرز نگه میدارن ساکن قم هستیم

فامیلامونم همینطور واقعا نمیگن

بخدا خیلیا عمل میکنن از بس این اینستا میبینن ی سری عملی ژلی و چی چی از بعدهاشون خبر ندارن

من خودم رفتم مطب ی دکتر دیگه واسه عمل دخترایی اومده بودن بدون اشکال یکم بهتر بشه دماغه مونده بودم 

ما اصلا اینجوری نیستیم یعنی شهرمون یجوره کسی واقعا نمیگه عمل کن فلان خیلی مرز نگه میدارن ساکن قم هست ...

اره عمل و اینا زیاد شده خیلی

حالا انشاالله هر چی خیرمونه همون بشه 

ممنون از راهنمایی و پاسخگوییتون عزیزم 

اره عمل و اینا زیاد شده خیلی حالا انشاالله هر چی خیرمونه همون بشه  ممنون از راهنمایی و پاسخگو ...

خواهش میکنم ایشاللا 

منت که وااقعا از خخیر عمل گذشتم چون بهم گفت تضمینی نمیده ده سال دیگه تازه ۳۷ بشم مشکلی پیدا میکنم یا نه خیلی راحت گفت صد در صد بذار کنار تو. عمل بینی منم گفتم دستت درد نکنه من بهم میگن. عمل نکن خوبی ولی خودم گیر دادم بکنم ته شم نمیدونم چی بشه

من پیش دکتر سعید مرزبان جراحی کردم. بیینیم استخونی بود الان ظاهرش خیلی شیک و تمیز شده... به نظرم حتما نمونه کارای دکتر رو ببینید. 

عمل بینی خیلی سلیقه ای هست. من کار دکترمو خیلی دوست داشتم و راضی بودم.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز