چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
آره میتونی ولی باید از اون هنرستان بپرسی ببینی ظرفیت دارن یا نه و اینکه باید کتاباشو بخونی امتحان بدی البته هنر چون کارای عملی زیاد داره ممکنه کلاس هم بایدوشرکت کنی
اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨🦯🕳🌱 B.b.b.bom
اره میشه . بنظرم بمون تو انسانی همراه کنکور انسانی هنرم بده
یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/ آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
رشتههای انسانی رو همه رو دقیق تحقیق کردی؟هیچکدوم رو دوست نداشتی؟کنکور عملی هنر رو میدونی سخته؟
اگر هیجانی تصمیم نمیگیری و همه اینارو توجه کردی
و میتونی سختی های تغییر رشته رو بپذیری چرا که نه
معلومه که میشه
چه رشتهای میخوای بری؟
دانشجو روانشناسیهستم به واسطه رشتهام مطالعه در این زمینه زیاد داشتم و میتونم مشاوره رایگانبهتون بدم؛پس هر مسئلهای داشتید در خدمتم چون خودمم میخوام فارغ از کتابهایی که میخونم مشاوره دادن رو تمرین کنم؛امیدوارم بتونم کمک کنم❤️