2777
2789
عنوان

تست هوشم شد ۷۶😐

439 بازدید | 50 پست

تست هوش کتل رو دادم اینترنتی ولی خیلی بهش اعتماد ندارم

شد 76 یعنی مرزی😐و علناً دلم میخواد خودمو بکُشم

یه حس افتضاحی دارم😶میشه یه چی بگین آروم شم؟😑بعد خواهرم که ۱۳ سالشه شد 136😶ماشاءالله

این همه سال درس خوندیم الان دارم برا کنکور میخونم با این تست اصلا امیدم از دست رفتههه😐

کاربری دست دونفره🙏🏼

لینککک

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ناراحت نشو😐 ادیسونم کودن بود ولی برقو اختراع کرد😐 انگیزه های این مدلی بده به خودت😂😂😂

ادیسون اختراع نکرد از یک مخترع خرید و گف اسم خودشو مخترعه لو نده و با پول ب نام خودش زد

اصلا ناراحت نشو😐 ادیسونم کودن بود ولی برقو اختراع کرد😐 انگیزه های این مدلی بده به خودت😂😂😂

حالا میگن ادیسون برو اختراع نکرده ادیسون یه تاجر بوده که اختراعات بقیه رو میخریده😂

من از اسی کمتر میشم😂😂😂منو بلایکید برگشتم بگم چند شد

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁

عزیزم اشتباهی شده حتما هوش ۷۶ قطعا نمیتونه ۱۲ سال مدرسه عادی درس بخونه

هر "پرهیزکاری" گذشته ای داردو هر "گناه کاری" آینده ای!پس قضاوت نکن ...میدانم اگر: قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد. تا به من ثابت کند. در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش " و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان" #داستایوفسکی

اصلااااا به این اینترنتی‌ها توجه نکنید

به قطع می‌گم اعتبار نداره اینترنتی

دانشجو روانشناسیهستم به واسطه رشته‌ام مطالعه در این زمینه زیاد داشتم و می‌تونم مشاوره رایگانبهتون بدم؛پس هر مسئله‌ای داشتید در خدمتم چون خودمم می‌خوام فارغ از کتاب‌هایی که می‌خونم مشاوره دادن رو تمرین کنم؛امیدوارم بتونم کمک کنم❤️