2821
2789
عنوان

اهدا تخمک

164 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان 

من قصد اهدا تخمک دارم چون خودم میخوام خانواده رو بشناسم و اهدا کنم برای همین نمیخوام از طریق بیمارستان اقدام کنم اگر کسی تمایل داره بگه لطفا من ۲۶ سالمه قد ۱۶۴ رنگ چشم و مو مشکی گروه خونی b مثبت رنگ پوست روشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجور کارها محرمانه س و شما اجازه انتخاب نداری اونم بخاطر صلاح بچه

اومدیم و طرف تو زندگیش به مشکل خورد بعد اندی سال گفت بچه رو نمیخوام میان زارتی میندازن وسط زندگیت و میرن.....امادگی همچین چیزی رو داری؟؟؟؟.الان انقدر زندگی‌ها سست شده بعضیا بچه خودشون رو میزارن سر کوچه و خیابون حالا به هر دلیلی...گیریم اینجور هم نشد

بعدشم بحث روحیه و زندگی یه بچه در میونه...دلیلی نداره شما شناخت داشته باشی...بالاخره رو زندگیش خواه ناخواه اثر میداره

رخت و لباس نیست که شما بخوای خودت انتخاب کنی گلم

اینجور کارها محرمانه س و شما اجازه انتخاب نداری اونم بخاطر صلاح بچه اومدیم و طرف تو زندگیش به مشکل ...

اتفاقا چون رخت و لباس نیست باید خودم انتخاب کنم 

درثانی ذقیقا همینطوره اومدیم بعد چند سال نخواستش اذیتش کرد من به عنوان شخص اول مسعولم پس باید اول طرفمو بشناسم