2777
2789
عنوان

قرص فلوکسین۲٠

98 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من خیلی عصبی و استرس و فکرای ناجور میکنم سر هیچی دعوا را میندازم و هر روز ب خودکش.ی این چیزا فکر میکنم میخوام الان درمان شم چون میدونم اگ بچه دار شم حوصلم ب بچم نمیرسه نمیخوام ب اونم ظلم کنم  خوب دیروز عمم گفت فلوکسین بگیر ولی تو اقدامم ضرری داره یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم برو پیش روانشناس خودتو ب قرص عادت نده

همه ی اینا ی ریشه ای دارع همه ی این اعصاب خوردیا ی دلیل موجهی دارع ک فقط خودت و دلت خبر دارین و خدا

بعدشم تو اقدام نباش درمان شدی بفکر بچه بیوفت

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

این قرصی نیست که بخوای بدون تجویز دکتر بخوری

اونم دز بالا

حتما برو دکتر

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مگه عمت روانپزشکه ؟ چه حرفااااا  برو دکتر عزیزم به حرفای اطرافیا گوش نکن

حالا موندم برم دکتر مامائی یا دکتر روانشناس اگ برم روان چ میفهمه ت اقدامم ضرر داره یا نه

بنظرم برو پیش روانشناس خودتو ب قرص عادت نده همه ی اینا ی ریشه ای دارع همه ی این اعصاب خوردیا ی دلیل ...

ولی فک میکنم بچه بشه درست میشم چون یکمم از ندار بچه افسرده شدم